Annonce
Midtfyns Posten

Sommermøde med Matlock i Sdr. Nærå

Tidligere chefredaktør for Der Nordschleswiger, Siegfried Matlok, holder foredrag i Sdr. Nærå søndag den 14. juni. PR-foto
Annonce

Sdr. Nærå: Søndag den 14. juni kl. 14.00 er der sommermøde i præstegårdshaven i Sdr. Nærå.

På grund af corona er mange genforeningsarrangementer blevet aflyst, og menighedsrådets sogneudflugt til det sønderjyske er også blevet aflyst. Men i tv har man kunnet følge serien Grænseland, som fortæller om, hvad Genforeningen betød for folk.

Til sommermødet har Sdr. Nærå Menighedsråd inviteret tidligere chefredaktør for Der Nordschleswiger, Siegfried Matlok, til at fortælle om det tyske mindretals historie og udfordringer i nutid og fremtid. Matlok har problematikken tæt inde på livet, idet flere i familien efter 1945 sluttede sig til det danske flertal.

Sommermødet begynder som vanligt med guds­tjeneste i præstegårdshaven, såfremt vejret tillader det. Ellers bliver det i kirken og kirkeladen.

Efter gudstjenesten er der kaffe og foredrag.

Alle er velkomne, og der er fri entré.

Man skal være opmærksom på, at det kan blive nødvendigt at aflyse sommermødet, oplyser arrangørerne. Det afhænger af udmeldingen fra regeringen om eventuelle ændringer i forsamlingsforbuddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce