Annonce
Midtfyns Posten

Største mors dag i 41 år

Buketter, buketter og atter buketter. Ove og Inger Andersen oplevede søndag 12. maj deres største mors dag nogensinde i de 41 år, de har drevet blomsterhandel i Brobyværk. Foto: Palle Søby
Broby Blomster Center oplevede forleden den største omsætning på mors dag nogensinde i de 41 år, butikken har eksisteret. 80 buketter blev kørt ud af huset og en samlet omsætning på 45.000 kroner. Otte mand var i sving.
Annonce

Brobyværk: Det kan godt være, at Inger og Ove Andersen satte deres blomsterforretning til salg for godt et halvt år siden. Men man kan bestemt ikke sige, at parret er på nedtrapning.

Det var de i hvert fald ikke på mors dag forleden, søndag 12. maj.

- Nej, vi har aldrig haft så stor en mors dag som i år. 80 buketter kørte vi ud med. Det har vi aldrig prøvet før i de 41 år, vi har drevet butikken, fortæller Ove Andersen.

De 80 buketter gav alene en omsætning på omkring 20.000 kroner. Dertil kommer alt det, der blev solgt hjemme i butikken. Så i alt løb det op i en rekordomsætning på over 45.000 kroner på mors dag.

- Det er jo buketter, buketter og buketter. Det er ikke sammenplantninger og potteplanter som førhen. Vi lå vandret hele dagen, og vi var otte mand i gang. På et tidspunkt havde vi alle vores tre sønner ude at køre hver en tur med blomster i alle retninger, fortæller Ove Andersen.

Annonce

Butikken fortsat til salg

Blomsterforretningen er endnu ikke solgt, men der har været flere, der har vist interesse.

- Men det er jo en livsstil at drive sådan en forretning, og blomsterne skal jo vandes, når de skal vandes, så det kræver ret meget arbejde, påpeger Ove Andersen.

- Vi håber fortsat at finde den rette, som vil drive forretningen videre. Ellers tager vi et halvt år mere. Det er ikke noget problem. For byen håber vi, det kan fortsætte som blomsterforretning. Men det kan jo også være nogen, der vil drive noget andet på stedet. Men man kan sige, at som blomsterhandel er det lige til at gå til. Der kan sådan set starte en ny i morgen. Det er bare at tælle varelageret op.

Broby Blomster Center er sat til salg gennem Flemming Thomsen, Nr. Brobys tidligere topspiller i badminton og i dag indehaver af ejendomsmæglerfirmaet Estate i Haarby, Årslev og Nyborg.

Inger er 66 år og Ove 69. Parret kunne 30. marts 2018 fejre 40-års jubilæum som blomsterhandlere i Brobyværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce