Annonce
Midtfyns Posten

Støttekoncert i Stationen i Ringe for børnene i Syriens flygtningelejre

Foreningen Liv i Stationen arrangerer en støttekoncert for flygtningebørn i Syrien. Det foregår i den gamle stationsbygning i Ringe. Arkivfoto
Annonce

Ringe: Foreningen Liv i Stationen arrangerer en støttekoncert i Stationen i Ringe for børnene i Syriens flygtningelejre.

- Forestil dig, at dine børn ser deres far blive dræbt. At dine børn lever i konstant angst for det næste angreb, og at du må flygte og efterlade alt, hvad du kender og har kært. 5,7 millioner syriske børn er efter fire års krig drevet på flugt enten i Syrien eller til et naboland. Ud over at have været vidne til vold og ødelæggelser, som ingen børn bør se, har de syriske børn været afskåret fra lægehjælp, skolegang og tilstrækkelig mad. Derfor starter foreningen Liv i Stationen en indsamling til fordel for disse børn. Det foregår via små musikarrangementer i Stationen i Ringe og ved frivillige bidrag i øvrigt, oplyser Hans Henrik Pedersen fra Liv i Stationen.

Første arrangement er lørdag den 31. oktober kl. 19.30 i Stationen i Ringe, hvor det sydfynske musikalske par Louli Sun og Clavess giver koncert til fordel for flygtningebørnene.

- Musikken tænder lys i vores sjæle, og når vi samtidig kan gøre en forskel for nødlidende børn, så er der flere gode grunde til at gå til koncert, påpeger Hans Henrik Pedersen.

Der bliver kun 30 pladser til koncerten, og billetprisen er 100 kr.

Man skal spritte af, gå direkte til sin plads og bære mundbind, indtil man har sat sig.

Serveringen af drikkevarer foregår rundt på siddepladserne - og serveringen bærer mundbind.

Man sikrer sig en billet via kortlink.dk/28qsm, oplyser arrangøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Midtfyns Posten

Caféquiz for tomandshold

Annonce