Annonce
Midtfyns Posten

Stofa sætter fuld fart på nettet

Møllebakkens Antennelaug er sammen med Stofa i fuld gang med at opgradere kabel-tv nettet til giganet, så det i fremtiden er muligt at få 1000 Mbit internet.
Annonce

Allested-Vejle: Medlemmerne i Møllebakkens Antennelaug vil snart få adgang til endnu hurtigere internet, for Stofa vil i samarbejde med foreningen opgradere hele anlægget. Og det nye net er ikke kun en fordel for de medlemmer, der har brug for ultrahurtigt internet. Familier med børn, der streamer film og serier, spiller og surfer, vil tydeligt kunne mærke en forskel.

Opgraderingen til giganet sker i samarbejde med Møllebakkens Antennelaug.

Finn Frederiksen, der er formand for Møllebakkens Antennelaug, glæder sig over den gennemgribende opgradering af det 100 procent foreningsejede net. Opgraderingen blev forhandlet på plads i forbindelse med indgåelse af en syvårig kontrakt med Stofa.

Annonce

Færre forstyrrelser

Under opgraderingen gennemgår Stofas teknikere hele kabelnettet, og giver det et løft, der sikrer bedre og mere effektiv vedligeholdelse. Samtidig bliver der endnu færre driftsforstyrrelser, fordi teknikerne efter opgraderingen kan fejlsøge så nøjagtigt og proaktivt, at de ofte vil kunne spotte problematiske udsving, inden de påvirker tv-internetforbindelse.

- Det er vigtigt, at et samarbejde med Stofa styrker foreningen og medlemmerne. Derfor er det helt naturligt for os at opgradere foreningens antenneanlæg, så medlemmerne i Møllebakkens Antennelaug bliver rustet til fremtiden. Opgraderingen er en fremtidssikring af foreningens infrastruktur, der vil sikre alle foreningens medlemmer tidssvarende tv og internet med bedre digitale oplevelser, udtaler salgsdirektør i Stofa, Jesper Kjelgaard, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce