Annonce
Midtfyns Posten

Stor interesse for boliger på gammel rådhusgrund: De nye lejeboliger i Ryslinge er snart klar

De nye lejeboliger i Ryslinge har bæredygtige elementer og er beklædt med brændt træ. Boligerne står snart klar, og de første beboere kan flytte ind den 1. juni. Foto: Boligforeningen Faaborg-Midtfyn
Til sommer flytter de første beboere ind i de 22 nye lejeboliger i Ryslinge, og nu kan man skrive sig på ventelisten, hvis man er interesseret.
Annonce

Ryslinge: I starten af februar tager Boligforeningen Faaborg-Midtfyn fat på at finde de nye beboere til de nye lejeboliger i Ryslinge, der står klar senere i år.

Allerede til sommer kan beboere flytte ind i 10 af de 22 nye almene lejeboliger, som Boligforeningen Faaborg-Midtfyn er i gang med at opføre ved Graabjergvej og Hestehavevej i Ryslinge på den gamle rådhusgrund. Er du interesseret, er det nu, du skal skrive dig op til dem, hvis du vil have chancen for at være blandt dem, der får tilsendt et boligtilbud. Det gør du ved at kontakte afdelingskontoret på mail: fyn@bdk.dk eller på tlf. 63 12 75 80, oplyser boligforeningen i en pressemeddelelse.

Annonce

Træbeklædning og grønne tage

Der er allerede mange, der har vist interesse for boligerne, oplyser formand for Boligforeningen Faaborg-Midtfyn, Connie Hald, der glæder sig til at se det nye boligområde blomstre op. Hun er specielt stolt af de bæredygtige elementer i det nye byggeri.

- I opførelsen af de moderne og tidssvarende boliger har vi truffet en række bæredygtige valg. Blandt andet den smukke træbeklædning, som giver et flot udtryk, der passer til omgivelserne, fortæller Connie Hald om den karakteristiske træbeklædning af brændt træ, der har en levetid på 100 år.


I opførelsen af de moderne og tidssvarende boliger har vi truffet en række bæredygtige valg. Blandt andet den smukke træbeklædning, som giver et flot udtryk, der passer til omgivelserne.

Connie Hald, formand for Boligforeningen Faaborg-Midtfyn


Boligerne får desuden ’levende’ grønne tage beklædt med mos, hvilket er med til at mindske risikoen for oversvømmelser. De grønne tage forsinker nemlig regnvandet, og det regnvand, der ikke opsuges, løber ned i opsamlingsbassiner, hvorfra det langsomt drænes ned i jorden.

Annonce

Del af rådhus bevares

I samme bæredygtige ånd har man prioriteret at genbruge så mange byggematerialer som muligt fra det gamle rådhus. En del af rådhuset bliver endda bevaret og ombygget som fælleshus til glæde for de kommende beboere.

Beboerne vil kunne se frem til boliger med ekstra højt til loftet i stuen og velindrettede køkkener med blandt andet køkken-ø. Det bliver 22 moderne lejeboliger i hjertet af Ryslinge, der ifølge pressemeddelelsen vil skabe grobund for nye fællesskaber både internt i boligområdet og i samspil med den øvrige del af byen.

De kommende beboere kan se frem til et naturrigt og grønt boligområde lige midt i Ryslinge med kort afstand til både daginstitutioner, indkøb og et rigt foreningsliv.

For 10 boliger er der indflytning den 1. juni. Resten af boligerne slår dørene op for deres beboere den 1. september. Boligområdet kommer til at bestå af 22 familieboliger, fordelt på 11 dobbelthuse i ét plan med tre værelser på 91-106 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce