Annonce
Midtfyns Posten

Stor interesse for nyt pizzasted i Ringe: Konkurrence er sundt

Ugur Diken, indehaver af King Pizza & Burger, har gode kort på hånden - og på væggen i sin nyåbnede pizza-restaurant. Han er glad for at være tilbage i Ringe og har ikke noget imod konkurrence fra byens øvrige pizzeriaer. Foto: Hardy Hounsgaard
28-årige Ugur Diken har netop åbnet King Pizza & Burger i Ringe og er glad for den store interesse. Det er det sjette pizzeria i byen, hvor Ugur Diken tidligere har slået sine folder i sin fars pizzarestaurant.

Ringe: Folk med hang til pizza, rullekebab og burgere har rigeligt at vælge imellem i Ringe.

Søndag den 14. februar åbnede det nyeste pizzasted i Ringe, King Pizza & Burger, i Jernbanegade 2. Det er byens sjette pizzeria.

- Konkurrence er sundt, siger Ugur Diken, der er indehaver af King Pizza & Burger.

Han mener, der er plads til endnu et pizzeria i byen, hvor han selv har en fortid i pizzabranchen. Han har tidligere arbejdet seks år i pizza-restauranten Smiley i Algade. Det var dengang ejet af hans far, Hamza.


Jeg har savnet Ringe og er glad for at være tilbage.

Ugur Diken, indehaver af King Pizza & Burger


- Jeg har savnet Ringe og er glad for at være tilbage, siger 28-årige Ugur Diken, der bor i Svendborg og i syv år har arbejdet i pizzabranchen i Odense.

- Vi er gode til det, vi laver, og det har jeg gjort i 15 år og min far i 20 år, siger Ugur Diken, der har sin far til at hjælpe til i forretningen på hjørnet af Jernbanegade og Algade.

Annonce

Stor interesse

Han er overvældet over den store interesse fra folk efter åbningen.

- Vi er blevet kimet ned af kunder, og vi har fået rigtig mange bestillinger. Også flere end vi kunne nå at håndtere, og jeg vil gerne sige undskyld til de 35-40 kunder, vi måtte afvise den anden dag, fordi vi havde ekstremt travlt, siger Ugur Diken, der holder åbent dagligt fra klokken 11 til 21.

Han fik på åbningsdagen blomster af venner og familie samt en stor kage med logoet for King Pizza & Burger.

- Kagen var fra min kone, og det vidste jeg ikke noget om. Det var så sødt. Jeg får stor opbakning fra min familie, siger Ugur Diken, der opfordrer folk til at følge med på forretningens Facebook-side.

Lokalet på hjørnet af Jernbanegade og Algade husede i næsten 30 år Sonja og Steens Bageri, men efter at det lukkede for syv år siden, har det været småt med liv i lokalet. Men nu bages der pizzaer i det gamle bageri.

Seks pizzeriaer i Ringe

Inden for en radius af få hundrede meter ligger der nu seks pizzeriaer i Ringe:

Hot House Pizza, Jernbanegade 26.

King Pizza & Burger, Jernbanegade 2.

Familierestaurant Smiley, Algade 53.

Umut's Pizza & Grill, Algade 31.

Torvets Pizza & Grill - Marino, Torvet 12.

Ringe Grill & Pizza, Østergade 4.

Nu er der kommet nyt liv i lokalet på hjørnet af Jernbanegade og Algade i Ringe. King Pizza & Burger åbnede forleden i butikslokalet, der har stået tomt i syv år. Inden da var der i næsten 30 år bagerforretning på stedet. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Mød hovedarkitekten live: Få svar på dine spørgsmål om de store planer for Torvet i Ringe

Midtfyns Posten

Butikker bekymret for milliondyr plan for Torvet: Træer skjuler forretninger - og hvem skal feje alle bladene op?

Midtfyns Posten

Syng dig glad i Nazarethkirken

Annonce