Annonce
Midtfyns Posten

Stor kunstner vender tilbage til Ringe: Sanne rocker Midtfyns Festivalen

Sanne Salomonsen spiller på årets Midtfyns Festival, der afvikles i september. PR-foto
Hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, kommer og spiller på årets Midtfyns Festival, hvor hun har spillet flere gange i sin lange karriere. Det er det andet navn, som festivalen har offentliggjort.

Ringe: Det er en af de største kunstnere i dansk musik gennem det seneste halve århundrede, der kommer til Ringe i september. Midtfyns Festival har offentliggjort Sanne Salomonsen som et af navnene på årets festival, der finder sted den 3.-4. september.

Der bliver gang i danseskoene og syng-med-musklen, når hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen spiller op til fest på Midtfyns Festivalen, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Sanne Salomonsen har været i front på den danske musikscene gennem fem årtier, og hun har som få formået at følge med tiden og hele tiden vise nye sider af sig selv. Så sent som sidste år var hun således både landet rundt på en akustisk turné og på tour med rockdrengene i Electric Guitars. Så det er en Sanne i topform, der besøger Midtfyns Festivalen, og som stadig både kan levere de intime ballader og de hårdtslående rockbaskere.


Jeg tror, at alle har en eller flere Sanne-sange, som vækker gode minder, så det bliver fantastisk at se hende udfolde hele sit store bagkatalog af hits.

Kim Skovby Klindt, festivalleder


- Vi glæder os helt enormt til at præsentere Sanne Salomonsen på Midtfyns Festivalen. Jeg tror, at alle har en eller flere Sanne-sange, som vækker gode minder, så det bliver fantastisk at se hende udfolde hele sit store bagkatalog af hits, siger festivalleder Kim Skovby Klindt.

Annonce

Gammel kending

Sanne Salomonsen er en gammel kending på Midtfyns Festivalen, hvor hun har optrådt både med Anne Linnet Band, Sneakers og hele seks gange under eget navn, så hun ved, hvordan man sætter ild i græstæppet på Dyrskuepladsen i Ringe.

Sanne Salomonsen er det andet navn på plakaten til årets Midtfyns Festival, hvor man allerede finder Hardinger Band med en hyldestkoncert til Michael Bundesen og Shubidua.

Midtfyns Festival finder sted i Ringe den 3. og 4. september. Billetter kan købes på www.midtfynsfestival.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce