Annonce
Midtfyns Posten

Stor succes: Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne udvider to go-tilbud

Personalet på Ringe Bibliotek fik også blomster, da frivillige fra foreningen MitMidtfyn delte påskeliljer ud i anledning af butikkernes genåbning mandag 1. marts i forbindelse med kampagnen Boost din by. Biblioteket har stadigvæk lukket, men man kan igen reservere bøger til afhentning. Foto: Ane Johansen
Nu kan man igen reservere bøger på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne. Desuden ændres tidspunktet for udlevering af materialer, så det er lettere for flere at nå forbi.

Faaborg-Midtfyn: Fra mandag d. 8. marts vil lånerne igen kunne reservere bøger og andre materialer fra alle kommunens fire biblioteker via hjemmesiden www.fmbib.dk.

Det er ikke muligt at bestille bøger fra biblioteker uden for kommunen.

Efterfølgende vil låneren modtage en besked om, at reserveringen er klar til afhentning. Der vil fortsat ikke være adgang til biblioteket, men det vil være muligt at aflevere sit lånerkort til bibliotekets personale i døren, som vil finde de reserverede materialer frem, låne dem ud og aflevere dem til dig ved indgangsdøren. Det er derfor vigtigt at huske sit gule sundhedskort og mundbind, når reserverede bøger skal hentes, lyder det i en pressemeddelelse fra Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.

Annonce

To go-tilbud er populært

Bibliotekets tilbud om udlevering af bogposer til litteratursultne borgere har været en stor succes, og der er pakket og udleveret mere end 1000 bogposer med bøger, musik og spil.

- Det har været en stor glæde for os at kunne have kontakt med vores lånere og stadig have en dialog omkring vores materialer. Muligheden for stadig at vejlede og inspirere lånerne vil vi gerne fortsat kunne tilbyde. Derfor vælger vi at holde fast i dette tilbud samtidig med, at vi lukker op for, at lånerne selv kan reservere bøger direkte via vores hjemmeside, fortæller Birthe Mogensen, biblioteksleder.

Bestilling af bogposer kan ske telefonisk alle hverdage fra kl. 12-16 på tlf.nr 7253 8160. Afhentning af bogposer vil fungere efter aftale med bibliotekets personale som hidtil og med afhentning ved bibliotekets indgang.

Annonce

Vent udenfor

Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne har udvidet det tidsrum, hvor det er muligt at afhente reserveringer og bogposer. Der vil stadig ikke være adgang til selve bibliotekerne, så al venten vil foregå udenfor. Derfor opfordrer biblioteket til at huske varmt tøj sammen med sundhedskortet.

Fra mandag d. 8. marts gælder følgende afhentningstider:

Faaborg Bibliotek: Kl. 15-18 alle hverdage og lørdag fra kl. 10-13

Ringe Bibliotek: Kl. 15-18 alle hverdage og lørdag fra kl. 10-13

Årslev Bibliotek: Kl. 14-17 alle hverdage.

Broby Bibliotek: Kl. 15-17 mandage og torsdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce