Annonce
Midtfyns Posten

Surdej eller patchwork i en Coronatid? På PressReader har du magasiner lige ved hånden

Heidi Michlenborg, bibliotekar ved Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne, er vild med patchwork og henter inspiration i de mange håndarbejdstidsskrifter, hun kan læse via PressReader på sin iPad. Privatfoto
Man kan via biblioteket få digital adgang til at læse aviser og magasiner med PressReader.

Faaborg-Midtfyn: Det sidste års nedlukning har givet mere hjemmetid. Det betyder også, at flere har fået mod på at kaste sig ud i surdejsbagning eller at støve symaskinen af. Aldrig som før har det nemlig været mere oplagt at kaste sig ud i at få lært at bage surdejsbrød eller den fornøjelse det kan være at sy det helt store patchworktæppe til sommerens picnicudflugter eller efterårets hyggelige timer i lænestolen.

Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes egen Heidi Michlenborg er en af de mange danskere, der er blevet stukket af en gal synål. Hjemme bag sybordet kreerer hun det ene flotte patchwork-arbejde efter det andet! Og heldigvis har hun ikke trods nedlukningen måttet undvære mange af de danske og udenlandske magasiner, hun finder sin inspiration i. Selv mens biblioteket har holdt lukket, har hun haft dem lige ved hånden – på sin iPad.

- Grunden til, at jeg er vild med PressReader er, at jeg får adgang til tidsskrifter og magasiner, som jeg ellers ikke ville have haft adgang til. Der ligger simpelthen så mange håndarbejdstidsskifter og ”husmortidsskrifter” derinde”. Først på måneden tager jeg altid en rundtur for at se, om der er kommet et nyt tidsskrift. Man kan hurtig blive opslugt. Faktisk blev jeg så glad for et bestemt magasin, at jeg endte med at tegne abonnent, så jeg også får det fysisk i postkassen, siger Heidi Michlenborg.

På PressReader kan alle lånere ved Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne, der samtidig er bosat i kommunen få digital adgang til aviser og magasiner fra hele verden. Om man er interesseret i aktier, surdej, cykling eller patchwork, er der noget for enhver smag.

Magasinerne og aviserne er inddelt efter emne og vises i originalt format. De ligger tilgængelige i tre måneder ad gangen, og der er mulighed for ubegrænset lån. Hvis du har brug for hjælp, står bibliotekets personale som altid klar til at hjælpe og anbefale dig lige det magasin, du mangler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce