Annonce
Midtfyns Posten

Talentfulde unge fra Midtfyn: Dygtige gymnasieelever hædret

Akademiet for Talentfulde Unge er et talentforløb for dygtige gymnasieelever. Her ses en flok elever ved en tidligere sommercamp på Faaborg Gymnasium. Foto: Nils Svalebøg
Tre elever fra Midtfyns Gymnasium var blandt de 175 gymnasieelever, der forleden blev hædret med diplom for deres indsats på Akademiet for Talentfulde Unge.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Fem talentfulde gymnasieelever fra Faaborg-Midtfyn er blandt de i alt 175 syddanske gymnasieelever, der i torsdags blev hædret på Munkensdam Gymnasium i Kolding, hvor eleverne modtog diplom for deres indsats på Akademiet for Talentfulde Unge Syd (ATU).

De fem elever er Cecilie Skovgaard Andersen, Jonas Ingvard Jensen og Natalie Maria Kaarsberg Bøjsen fra Midtfyns Gymnasium samt Laura Pardorf Nielsen og Line Halkjær Gommesen fra Faaborg Gymnasium.

De 175 talentfulde gymnasieelever er ottende årgang, som har gennemført et tilrettelagt og intensivt akademisk forløb i deres fritid, oplyses det i en pressemeddelelse.

Gymnasieeleverne har gennem de sidste to år deltaget i et læringsfællesskab, hvor de har fordybet sig i et fagligt program bestående af 16 obligatoriske seminarer, mere end 200 tværfaglige valgfri aktiviteter og en sommercamp.

Programmet har bl.a. budt på akademiske forelæsninger og workshops inden for alverdens videnskaber, besøg hos videnstunge virksomheder i Syddanmark med fokus på anvendelsen af akademisk viden i praksis, en international camp med universitetsbesøg i Cambridge, Oxford og London samt Model United Nations-konferencer.

Eleverne er blevet præsenteret for uddannelses-og karrieremuligheder og har derved forberedt sig ekstra på at tage hul på fremtiden, når de til sommer får studenterhuer på.

ATU Syd er et toårigt talentforløb for regionens dygtigste gymnasieelever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce