Annonce
Midtfyns Posten

Tatovør forlader Ringe til fordel for Odense

Mette Skou, Poul Petersen (i midten) og Martin Larsen har forladt Ringe til fordel for Odense. Arkivfoto: Maria Retoft
Butikslokale Jernbanegade 5 i Ringe står tomt, efter at Skingrafix af praktiske årsager er flyttet til Odense.
Annonce

Ringe: Det er en fem år siden, at Skingrafix tog mod de første kunder i Jernbanegade, men nu er det slut med at få lavet tatoveringer på stedet.

Lokalet på Jernbanegade 5 er nemlig ryddet, og forklaringen giver folkene bag virksomheden selv i et Facebook-opslag. Her lyder det, at forretningen flytter til Odense, uden at det er oplyst, hvor det er i Odense.

Skingrafix blev stiftet af Martin Larsen i lokalet på Jernbanegade 3, og i en kort periode var Poul Petersen medejer. I dag står Mette Skou som adm. direktør og ejer af firmaet. Hun er gift med Poul Petersen, og i 2017 flyttede tatoveringsforretningen sammen med Mette Skous skønhedsklinik, som i øvrigt også fjerner tatoveringer, i lokalet på Jernbanegade 5.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mette Skou til flytningen, men i opslaget på Facebook oplyses det, at flytningen af familievirksomheden til Odense skyldes travlhed. Ved at flytte butikken tættere på hjemmet spares der tid på transport, som i stedet skal bruges på familie og forretningen.

Tiden i Ringe har i øvrigt ikke været den helt store guldgrube for forretningen. I det seneste regnskab 2018/2019, som blev offentliggjort i efteråret, havde Skingrafix et underskud på 27.000 kroner, og egenkapitalen var i minus med 16.000 kroner. I de to andre tilgængelige regnskaber for virksomheden er der også små underskud.

Ifølge indehaveren af bygningen i Jernbanegade, Lizette Elkrog Aksglæde, er der ikke fundet en ny lejer til stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce