Annonce
Midtfyns Posten

Team Ringe træner med kurs mod Paris

Team Ringe har i flere år hver sommer kørt til Paris for at samle penge ind til Børnecancerforden. Arkivfoto: Roland Petersen
På trods af corona forventer Team Ringe også denne sommer at køre penge ind til Børnecancerfonden på vej mod Paris.
Annonce

Ringe: Cykelholdet Team Ringe er her i corona-krisen blevet spurgt, om holdet fortsat træner med henblik på turen til Paris.

- Team Ringe har til formål at samle penge til fordel for Børnecancerfonden. Den altafgørende hjørnesten i dette arbejde er jer sponsorer, der i 2019 bidrog til, at vi kunne overdrage godt 230.000 kr. til Børnecancerfonden. Takket være trofaste og nye sponsorer forventer vi igen i år at kunne aflevere et pænt bidrag til Børnecancerfonden. Selv om der på nuværende tidspunkt er betydelige rejse-restriktioner i Europa, fortsætter Team Ringe træningen med henblik på at cykle til Paris i juli måned. Det gør vi ikke mindst af den årsag, at vi har en forpligtigelse overfor jer sponsorer til at synliggøre jeres logoer og reklamer på vores cykeltøj, hjemmeside med mere. Tilsvarende har vi en forpligtigelse over for Børnecancerfonden til at fuldende den proces, som vi har påbegyndt i dette år og som afsluttes med overrækkelse af et beløb til fonden, forklarer formand for Team Ringe, Ole Andersen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Små hold

- Det er årsagen til, at vi fortsat træner som planlagt. Det vil sige individuel træning i løbet af ugen og holdtræning i weekenden. Synligheden af sponsorer, når vi cykler rundt i landskabet, er således den samme som tidligere år. Henset til de restriktioner, der pt. er på forsamlinger, træner vi i hold af otte-ni ryttere, og således at vi overholder gældende regler, fortsætter Ole Andersen.

Team Ringe følger til stadighed udviklingen og vil disponere den fortsatte cykling og deltagelse i cykelløb inden inden for de fastlagte rammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce