Annonce
Midtfyns Posten

Tidligere bodybuilder og fitnessatlet: - Jeg nyder at hjælpe folk med at finde en bedre version af sig selv

48-årige Michael Halvorsen Iversen er startet op som personlig træner på Midtfyn. Foto: Morten Bejlegaard List
Den tidligere bodybuilder og fitnessatlet Michael Halvorsen Iversen fra Ringe er startet op som personlig træner med holistisk tilgang, hvor både fysikken og psyken er under kærlig behandling.
Annonce

Ringe: Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stalone var 48-årige Michael Halvorsen Iversens helt store idoler i 80'erne. Han har også selv en mangeårig baggrund i branchen som bodybuilder og fitnessatlet på både den nationale og internationale scene. I dag er han "pensioneret" fra den verden, og har i stedet kastet sit hjerte over at hjælpe andre.

I august startede Michael Halvorsen Iversen op som personlig træner på Midtfyn - men med en lidt anderledes tilgang end andre.

- Jeg har en meget anderledes tilgang end andre trænere, da jeg tænker hele pakken ind. Min tilgang til træningen er holistisk. Det vil sige, at jeg ser hele mennesket med psyken og fysikken som helhed, siger Michael Halvorsen Iversen, der er født og opvokset i Årslev, og har boet i Ringe siden 1995. Han har tre piger på henholdsvis 11, 25 og 29 år.

- Hos mig bliver man ikke sat til at lave tekniske øvelser, ens krop slet ikke kan - eller får udleveret et program, der er fundet på Google. Jeg sammensætter træningsprogrammet. så det passer til den enkelte.

Jeg har en meget anderledes tilgang end andre trænere, da jeg tænker hele pakken ind. Min tilgang til træningen er holistisk. Det vil sige, at jeg ser hele mennesket med psyken og fysikken som helhed.

Michael Halvorsen Iversen

Annonce

Realistisk træningsforløb

Personlig træning med mening er et mål, de fleste har med deres træning, men det er desværre også tit en målsætning, man ikke når - i hvert fald ikke uden hjælp, mener Michael Halvorsen Iversen.

- Et træningsprogram og et forløb skal være realistisk, ellers går det ikke - og man vil blot fejle igen.

Derfor skruer Michael Halvorsen Iversen forløbet sammen, så det passer til den enkelte klient. Det skal være realistisk og hænge sammen med familien, arbejdet, psyke, fysikken osv.

Michael Halvorsen Iversen bruger udtrykkene "work-in" og "work-out" i sin træning.

- ”Work-in”-princippet er det kognitive og psykiske - for eksempel en gåtur i skoven med kæresten eller leg på gulvet med ungerne derhjemme. Ting som vi tit glemmer at værdsætte i hverdagen og prioriterer mindre. Er disse faktorer på plads vil man komme ud på den anden side af et forløb med mere glimt i øjet og en stærkere version af sig selv. Det hele hænger sammen, siger han og tilføjer:

- Vejrtrækningen er en vigtig faktor, som jeg også har stort fokus på. Virker vejrtrækningen ikke, kan man for eksempel ikke squatte, og så skal der sættes ind der først.

Annonce

Certificeret TRX-coach

Michael Halvorsen Iversen er uddannet som grafisk designer, og arbejder stadig også som sådan hos Dansk Firmaidrætsforbund, hvor han har været ansat i snart 15 år - Men lysten til at hjælpe andre i gang med træning har ligget og luret længe.

- Jeg har haft lyst til at hjælpe andre i mange år og forrige år tog jeg så uddannelsen i en "sen" alder. Det udfordrer mig rent professionelt, da ingen klienter ligner hinanden. Jeg er nødt til at tilegne mig ny viden konstant. Det giver mig enormt meget på "plus-kontoen" rent menneskeligt. Jeg nyder at hjælpe folk med at finde en bedre version af sig selv.

Michael Halvorsen Iversen er certificeret personlig træner fra Træner Akademiet i Århus sidste år og certificeret TRX-coach fra TRX Danmark. TRX står for "Total body Resistance Excercise", og er et stroppesystem, hvor man bruger sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.

Michael Halvorsen Iversen er selvstændig og lejer sig ind i to fitnesscentre i Ringe, God Form på Gørtlervej og Midtfyns Fritidscenter.

Som personlig træner har Michael Halvorsen Iversen en holistisk tilgang, hvor både fysikken og psyken er under kærlig behandling. Foto: Morten Bejlegaard List
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce