Annonce
Midtfyns Posten

To store bæreposer proppet med blomster: Børnehavebørn har knoklet for at pynte byen

Børnehaven Vesterparken lagde et smut forbi Midtfynspostens redaktion i Østergade for at aflevere to store bæreposer fyldt med farvestrålende blomster til Boost din by-kampagnen. Foto: Ane Johansen
Børn fra Børnehaven Vesterparken i Ringe har bidraget stort til Boost din by-kampagnen. I en hel uge har der stået blomster på programmet, og tirsdag lagde børnene vejen forbi redaktionen for at aflevere to store bæreposer proppet med blomster.

Ringe: Pludselig var der mere liv og en masse glade stemmer foran avisens redaktion taget i betragtning, at det var en almindelig tirsdag formiddag.

Omkring 20 børn og et par pædagoger var hånd i hånd gået fra Børnehaven Vesterparken og hen til redaktionen på Østergade. Med et bestemt mål for øje: Nemlig at aflevere de mange fine blomster, som børnene i løbet af den seneste uge har lavet i forbindelse med Boost din by-kampagnen.

- Hvor mange blomster har I lavet, spørger undertegnede imponeret, idet hele flokken stiller op til gruppebillede.

Annonce

Svaret kommer prompte et sted fra gruppen.

- Dem alle sammen!

Vesterparken har grebet avisens Boost din by-udfordring og har i løbet af en temauge blandt andet lavet blomster, som skal hænges op i byens butiksvinduer.

Blomsterne har ligget til tørre, inden de er blevet pakket ned i bæreposerne. Arkivfoto: Ane Johansen

Børnehaven Vesterparken har haft travlt i den foregående uge. I alt afleverede børnene nemlig to store bæreposer, som var fyldt til randen med kreative blomster lavet ud af både pap-tallerkner og  silkepapir.

Alle kan være med til at lave blomster, og for hver blomst, som Midtfynsposten modtager, giver partnerne bag Boost din by-kampagnen fem kroner til en fælles overraskelse til byen, som endnu ikke er afsløret.

Har du lyst til at følge børnehavens gode eksempel, lave dine egne papir-blomster og være med til at booste byen, kan du aflevere blomsterne på redaktionen, Østergade 19 i Ringe, senest den 20. juni.

Efter at have afleverede blomsterne på redaktionen, fik børnehaven en stak aviser med hjem, hvor børnene kunne se og læse om sig selv. Avisen har nemlig tidligere været på reportage-besøg i børnehaven. Foto: Ane Johansen
Stort set alle fik en avis. Avis-standeren blev i hvert fald tømt. Foto: Ane Johansen
Smiiil. Vesterparken fik taget gruppebilledet foran Midtfynspostens redaktion. Foto: Ane Johansen
Boost din by. JPEG. Rund og grøn. Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked ved Egeskov Mølle

Annonce