Annonce
Midtfyns Posten

Tre generationer udstiller på Stationen i Ringe

Et af værkerne fra familien Nybo, der udstiller i den gamle stationsbygning i Ringe. PR-foto
Første udstilling på Stationen i Ringe efter coronanedlukningen bliver med kunsthåndværk og billedkunst fra tre generationer.
Annonce

Ringe: For første gang i flere måneder er der nu igen liv i den gamle stationsbygning i Ringe. Den første udstilling siden coronanedlukningen bliver udstillingen med titlen "Tre generationer overlever en coronatid", hvor man kan opleve familien Nybo udstille.

I familien Nybo har kunsthåndværk og billedkunst altid været tilstedeværende i dagliglivet, skriver Karin Lykkegaard fra Liv i Stationen i en pressemeddelelse.

Forældre, der gør deres børn opmærksomme på smukke scenarier, naturens overvældende farvepragt, både på milde som på vejrmæssigt barske dage. Bedsteforældre og oldeforældre med flittige hænder, der altid var i gang med at strikke eller forme figurer i ben, sten og ler. Der blev tegnet, og malet og syet tøj. Mille Nybo fortæller, at i hendes familie har der altid været alle slags materialer til rådighed.

Mille Nybo og hendes mor, Sanne Nybo, skaber billeder sammen, men også hver for sig. Børnebørn, ægtefæller og oldemor inspirerer og føjer til på forskellig vis.

Denne helt særlige udstilling, som flugter fint med Liv i Stationens formål om at skabe aktiviteter på tværs af generationer, kan ses lørdage kl. 10-13 fra den 30. maj til den 27. juni samt den 16. juni kl. 16-19.

Der er gratis adgang til udstillingen på Ringe Station. Der bliver ingen festlig fernisering pga. forsamlingsreglerne i denne coronatid, men til gengæld vil kunstnerne være til stede alle lørdage i udstillingsperioden. Der vil være adgang for op til 10 gæster ad gangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce