Annonce
Midtfyns Posten

Trylleri, gøgl og dyr på Søllingevej: Cirkus Fyr og Flamme i efterårsferien

Cirkus Fyr og Flamme har levende dyr med i forestillingen, der spiller i cirkusteltet på Jens Salomonsens egen gård på Søllingevej 24 lidt uden for Ringe. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Man kan opleve Troldmanden fra Samsø optræde med sine dyr i cirkusteltet på Søllingevej tre gange i efterårsferien.
Annonce

Midtfyn: De store cirkus lukker, men de små kører videre.

Sådan skriver Jens Salomonsen, også kendt som Troldmanden fra Samsø, i en pressemeddelelse, hvor han fortæller om sit Cirkus Fyr og Flamme, der byder på flere forestillinger i efterårsferien. Det foregår i hans eget cirkustelt på Søllingevej 24 et par kilometer nordøst for Ringe.

I juli måned havde han også flere forestillinger, hvor alle billetter blev revet væk. Derfor kommer teltet igen op at stå i haven, hvor der bliver forestilling mandag kl. 15, tirsdag kl. 10 og 15 og onsdag kl. 11 i efterårsferien 12.-14. oktober.

Normalt optræder han mange forskellige steder i landet, men da mange af hans faste steder er blevet aflyst i sommer på grund af corona-situationen, laver han entréforestillinger hjemme på privaten med plads til 40 tilskuere, så reglerne bliver overholdt. Der skal penge ind til dyrefoder, som han konstaterer.

Det bliver en times forestilling for alle aldersgrupper med harmonikamusik, trylleri, jonglering, dyr, der optræder og vaskeægte gøgl.

Efter forestillingerne kan man få lov at se, hilse og røre ved dyrene. På gården bor ponyer, æsler, grise, geder, påfugle, kalkuner, ænder, høns, hunde, hamstere og rotter, både de tamme og de vilde.

Man skal bestille plads på tlf. 40252095, oplyser han. Man kan se flere oplysninger på www.cirkusfyrogflamme.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce