Annonce
Midtfyns Posten

Udstilling med kunstnere: Snart åbner Stationen for besøgende

Gurli Sørensen har lavet denne akvarel med en flagspætte, som kan ses på udstillingen i Stationen i Ringe. Privatfoto

Ringe: Kunstnerne Bent Meier og Gurli Sørensen viser i april mindre, udvalgte værker i Stationen i Ringe. Indtil videre har man måttet nøjes med at se værkerne udefra i stationsbygningens vinduer, men snart bliver coronarestriktionerne lempet, så man kan komme ind og se værkerne.

Fra den 21. til den 29. april kan udstillingen besøges i Galleri 14:07 dagligt fra kl. 14-17, hvor gæsterne vil kunne træffe de to udstillere og få en god snak om de udstillede værker samt eventuelt erhverve sig et værk. Der vi være adgang efter gældende restriktioner, oplyser Karin Lykkegaard fra Liv i Stationen.

Bent Meier henter sine motiver og farveholdning fra naturen i Danmark og på rejser.

Akvarel, akryl, tørpastel, tusch og blyant er hans foretrukne materialer. Blyant og tørpastel bruges blandt andet til portrættegning.

Gurli Sørensen, der er født i 1944, har været lærer på Espe Skole i 36 år, hvor hendes yndlingsfag var billedkunst og musik.

- At lege med at lave billeder på mange måder har jeg altid nydt, og som pensionist er der blevet mere tid til det. Men tiden er også blevet brugt på andre interesser som keramik, korsang, seniororkester, havebrug, bagning og meget mere, oplyser hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce