Annonce
Midtfyns Posten

Ugens bedste sommerbillede: Her er fotokonkurrencens vinder

Denne uges vinder af fotokonkurrencen. Har du et flot sommerbillede du vil dele, så send det til mip-red@fyens.dk, og skriv "Sommerbillede" i emnefeltet. Foto: Henning Kristensen
Annonce

Midtfyn: Det karakteristiske skiftende danske sommervejr dominerer for alvor denne sommermåned, og dette fangede Henning Kristensen flot på dette billede, som blev ugens vinder af sommerfotokonkurrencen.

Billedet er taget i Ryslinge og viser, hvordan solen er ved at forsvinde ned bag trætoppene i horisonten.

Annonce

Sommer på Midtfyn

Vi på Midtfynsposten kårer hver uge det bedste billede blandt de indsendte - og du kan nå at være med i næste uge. Send dit billede af Midtfyn og vær med i konkurrencen om at få dit billede i avisen.

Send os et billede af, hvad Midtfyn kan være for dig. Det kan være alt fra et billede fra et lokalt sportsarrangement eller en koncert til billeder af den smukke natur i området. Der er ingen begrænsninger, og hver fredag kårer vi en vinder blandt den seneste uges indsendte billeder. Vinderen får direkte besked.

Annonce

Sådan gør du:

For at deltage i konkurrencen skal du sende os et billede af din sommer på Midtfyn. Send billedet til mip-red@fyens.dk, og skriv "Sommerbillede" i emnefeltet.

Du må meget gerne forfælle, hvor dit billede er taget, og hvorfor du har valgt netop det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce