Annonce
Midtfyns Posten

Ugens bedste sommerbillede: Her er fotokonkurrencens vinder

7-årige Bertram Harry Bejlegård List nyder udsigten over den blomstrende mark. Foto: Anne Bejlegård
Annonce

Midtfyn: Anne Bejlegård fra Årslev har sendt sit yndlings sommerbillede til Midtfynsposten, og er denne uges vinder af avisens fotokonkurrence.

- Kommunen har sørget for disse smukke marker - der hvor der førhen var grønne områder med kortklippet græs ingen alligevel brugte. Nu summer det af liv med bier, sommerfugle og andre insekter. Området er klædt i de smukkeste farver - og man bliver glad langt ind i sjælen ved at kigge på dem. Jeg kan bruge timevis på at kigge på de smukke blomster - og nyder at gå en aftentur forbi hver dag. Så ingen tvivl - mit sommerbillede nr. 1 er fra vores allesammens nye baghave i Årslev, skriver Anne Bejlegård.

Stort tillykke til Anne Bejlegård.

Annonce

Sommer på Midtfyn

Vi på Midtfynsposten kårer hver uge det bedste billede blandt de indsendte - og du kan nå at være med til næste uge. Send dit billede af Midtfyn og vær med i konkurrencen om at få dit billede i avisen.

Send os et billede af, hvad Midtfyn kan være for dig. Det kan være alt fra et billede fra et lokalt sportsarrangement eller en koncert til billeder af den smukke natur i området. Der er ingen begrænsninger, og hver fredag kårer vi en vinder blandt den seneste uges indsendte billeder.

Annonce

Sådan gør du:

For at deltage i konkurrencen skal du sende os et billede af din sommer på Midtfyn. Send billedet til mip-red@fyens.dk, og skriv "Sommerbillede" i emnefeltet.

Du må meget gerne forfælle, hvor dit billede er taget, og hvorfor du har valgt netop det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce