Annonce
Midtfyns Posten

Ugens film i Ringe Bio: Dansk drama og amerikansk animation

Lars Brygmann spiller rollen som filmmanden Finn Nørgaard i den danske film "Krudttønden", der tager udgangspunkt i det virkelige terrorangreb på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015. Foto fra filmen
De sidste film i Ringe Bio inden sommerferien byder på dansk drama til de voksne og amerikansk animation til de yngre biografgængere.
Annonce

Ringe: Sommerferien nærmer sig, og Ringe Bio er klar med de sidste film, inden biografen holder ferielukket i juli.

I denne uge viser Ringe Bio det danske drama "Krudttønden". Filmen tager udgangspunkt i det virkelige terrorangreb på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015.

Filmen vikler fire historier om de to ofre Finn og Dan, politimanden Rico og gerningsmanden Omar sammen og fortæller, hvad der skete op til og på den skæbnesvangre dag i februar.

"Krudttønden" udspiller sig i en tid, hvor Europa er præget af en isnende kold stemning, der kom efter det chokerende terrorangreb på franske Charlie Hebdo, og det had, der også forplantede sig til Danmark.

Instruktør og manuskriptforfatteren bag, Ole Christian Madsen, kendte den dræbte filmmand Finn Nørgaard, og har tidligere beskæftiget sig med virkelige historier i bl.a. "Flammen og Citronen" og "Steppeulven".

På den stjernespækkede rolleliste finder man blandt andre Nikolaj Coster-Waldau, Lars Brygmann, Jakob Oftebro og Sonja Richter.

Annonce

Animationsfilm

Fra lørdag til og med tirsdag vises animationsfilmen "Fremad", hvor to teenage-alfe-brødre drager ud på et magisk eventyr i selskab med halvdelen af deres far.

Den amerikanske animationsfilm "Fremad" vises som den sidste film i Ringe Bio inden biografens sommerferielukning. Foto fra filmen

Ian og Barley bor sammen med deres mor i en forstad, hvor beskidte enhjørninger roder gennem nabolagets skraldespande, og verdens myter og magi er for længst er gået i glemmebogen.

Da brødrene får en ældgammel stav og en trylleformular af deres afdøde far på Ians 16-års fødselsdag, får drengene en unik mulighed for at tilbringe 24 timer i selskab med faren.

Men forsøget på at bringe ham tilbage går galt, og kun farens ben bliver tryllet frem. Brødrene tager nu deres fars ben med på en begivenhedsrig rejse i jagten på en magisk krystal, der som det eneste kan bringe resten af ham tilbage inden tidsfristen udløber.

Chris Pratt og Tom Holland står bag de engelske stemmer til animationsfilmen.

Fra og med onsdag den 1. juli holder Ringe Bio sommerferielukket frem til den 6. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Midtfyns Posten

Bliv klogere på FN's verdensmål

Annonce