Annonce
Midtfyns Posten

Under nedlukning: Nu kan du få takeaway på biblioteket

Fremover kan man bestille bøger over telefonen og hente dem på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne i Faaborg og Ringe. Arkivfoto
Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne tilbyder fra onsdag 6. januar, at lånerne telefonisk kan bestille bøger, som kan afhentes på Faaborg Bibliotek og Ringe Bibliotek.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Nu er bøger, blade, film og meget mere ikke længere låst inde bag bibliotekets døre. Lånerne kan bestille dem via telefonen og afhente dem foran deres lokale bibliotek på coronavenlig afstand.

Under den første nedlukning af Danmark i foråret valgte mange af landets biblioteker at åbne op for to go-konceptet, og det gør Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne nu fra onsdag 6. januar.

- Vi tilbyder lånerne at ønske læsestof og lyttestof inden for et emne eller en genre. Det er muligt at ønske bøger f.eks. under genren "krimi", en bog om emnet "haven", nogle blade Illustreret Videnskab eller et par plader med en kunstner. Du kan ønske bøger, lydbøger, film, tidsskrifter/blade, musik og endda også spil, lyder det fra Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Det er muligt at bestille op til 10 voksenmaterialer og 15 børnematerialer. Når du bestiller til børn, skal du huske at oplyse aldersgruppe.


Vi tilbyder lånerne at ønske læsestof og lyttestof inden for et emne eller en genre. Det er muligt at ønske bøger f.eks. under genren "krimi", en bog om emnet "haven", nogle blade Illustreret Videnskab eller et par plader med en kunstner. Du kan ønske bøger, lydbøger, film, tidsskrifter/blade, musik og endda også spil.


Lånerne bestiller ved at ringe til biblioteket på 72 53 81 00 eller 72 53 81 50. Når "Biblioteket To Go"-posen er pakket, sender biblioteket en besked tilbage, hvorefter posen står klar til afhentning. Bøgerne er allerede lånt ud til dig.

"Biblioteket To Go"-posen kan hentes ved indgangsdøren alle hverdage kl. 12-14, og den skal afhentes inden fem dage.

Ved afhentning på Faaborg Bibliotek skal du ringe på 72 53 82 00, når du står ved døren, så vil personalet komme og sætte posen ud. Det er samme procedure ved afhentning på Ringe Bibliotek, der skal man blot ringe på 72 53 82 50. Man skal huske at medbringe sit sundhedskort.

Bibliotekets tiltag følger Sundhedsstyrelsens regler på området. Personalet har vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne, og der henstilles til, at alle bærer mundbind eller visir og holder den anbefalede afstand på minimum to meters afstand til hinanden uden for døren.

Se mere på fmbib.dk/nyheder/biblioteket-to-go.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce