Annonce
Midtfyns Posten

Urpremiere i Årslev: Usædvanligt musikteater bygger på hverdagshistorier

Kunstneren Tine Louise Kortermand har kørt hen over Fyn i en guldtraktor og indsamlet historier fra mennesker, hun har mødt på sin vej. PR-foto
Fynboers fortællinger er høstet og forvandlet til en forestilling med musikteater og nycirkus. Der er urpremiere i Årslev, og billetterne er gratis.
Annonce

Årslev: Igennem et år har kunstneren Tine Louise Kortermand kørt hen over Fyn i en guldpyntet traktor og indsamlet historier fra mennesker, hun har mødt på sin vej. Historierne er omskabt til musikteater og spændende nycirkus.

Nu kan man - takket være fonds- og kommunale donationer - få lov at opleve resultatet ganske gratis ved urpremieren og en række forestillinger mandag 8. juni - torsdag 11. juni i Polymeren i Årslev.

De medvirkende i forestillingen "Traktor - Folkets Poesi" er den svenske trapez duo Mira Leonard og Esmeralda Nikolajeff, den dansk-norske cellist Live Johansson, den ekvilibristiske harmonikaspiller og elektronmusiker Nicolai Kornerup samt den fynske sanger, video-, lyd- og performancekunstner Tine Louise Kortermand. Sammen tilsætter de teatermagi til de rørende og skræmmende historier, som guldtraktoren har "høstet" ude i det virkelige liv.

Den dansk-norske cellist Live Johansson er en af forestillingens medvirkende. PR-foto
Annonce

Usædvanlig oplevelse i vente

Det bliver en usædvanlig musikteaterforestilling: skønne sange, iørefaldende melodier og små forunderlige historier fra hverdagen. Det er fiktion bygget på folks egne historier. Og det ligner ikke noget, man har set før, lover teaterfolkene.

Gratis billetter reserveres på webportalen Eventbrite.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Annonce