Annonce
Midtfyns Posten

Vær med i landsdækkende fotokonkurrence: Fang din by med kameraet

Sådan så vinderfotoet ud i 2020. Det er taget af Anders Korsgaard Jensen. "Det fanger livet under coronaen, hvor selv naturen og de blomstrende kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård måtte spærres af. Alligevel er det håbefuldt – livet fortsætter, og foråret sætter ind, deri ligger magien ikke bare i hverdagen, men måske endda i verden," lød det fra juryen. Foto: Anders Korsgaard Jensen
Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og Dansk Arkitektur Center inviterer Faaborg-Midtfyns borgere til at deltage i fotokonkurrencen ”Fang din by”.

Faaborg-Midtfyn: For sjette år i træk afholder Dansk Arkitektur Center den landsdækkende fotokonkurrence ”Fang din by”, hvor alle fotoglade danskere nemt kan deltage pr. mail eller via hashtagget #DACfangdinby2021.

I år er temaet ”En by for alle” - og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne opfordrer alle lokal-entusiaster i at deltage med et motiv af deres by. For naturligvis bør årets vindermotiv være fra en Faaborg-Midtfyns byer, lyder det i en pressemeddelelse.

For at deltage skal du lægge dit billede på Instagram med #DACfangdinby2021 eller sende dit billede og kontaktoplysninger til mailadressen fangdinby@dac.dk med ”Fang din by 2021 – hovedkonkurrence” i emnefeltet.

Annonce

Konkurrencen løber fra d. 13. marts til d. 13. maj 2021. Fotograferne bag de udvalgte fotos og vinderne af første-, anden- og tredjepræmien får direkte besked i uge 21.

Nogle skal udstilles

Under temaet ’En by for alle’ skal fotoentusiaster fange byens rumlighed, skriver Dansk Arkitektur Center i deres pressemeddelelse.

”Man skal vise sin by, som man selv ser den. Det kan være de gode eksempler, men også de mindre gode.”

Blandt alle deltagere udvælges de 55 bedste fotografier, som skal udstilles for offentligheden i København til sommer og efterfølgende på fem udvalgte biblioteker fordelt over hele landet – heriblandt Faaborg Bibliotek.


Man skal vise sin by, som man selv ser den. Det kan være de gode eksempler, men også de mindre gode.

Fra artiklen


Vinderne udpeges af et kompetent panel. Blandt jurymedlemmerne er en streetfotograf, en debattør og en tidligere overborgmester. I juryens bedømmelsen af hvert billede vægtes det at:

- Årets tema tydeligt er indarbejdet.

- Der er interaktion mellem de fysiske rammer og mennesker.

- En spændende billedkomposition.

Nærmere information vedrørende udstillingsperioder på de enkelte lokaliteter, konkurrencebetingelser, præmier og jurymedlemmer findes på www.fmbib.dk og på Dansk Arkitekturcenters hjemmeside.

Fotokonkurrencen er støttet af Realdania og udviklet i samarbejde med Copenhagen Photo Festival.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Klumme: Ekspropriation

Annonce