Annonce
Midtfyns Posten

Vær med til at fejre Frivillig Fredag online

Kom og vær med til online banko, når Frivilligcenter og Selvhjælp Faaborg-Midtfyn fejrer frivilligheden i kommunen den 25. september. Der vil være mulighed for at vinde fede gevinster fra lokalområdet. Borgmester Hans Stavnsager deltager i fejringen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
I år foregår fejringen af kommunens frivillige online. Sæt dig til rette foran skærmen og vær med.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Fredag den 25. september fejres den lokale frivillighed i Faaborg-Midtfyn. Det sker i anledning af den nationale festdag for frivillighed "Frivillig Fredag", og alle er inviteret.

Fejringen vil foregå online på grund af den nuværende coronasituation, men på trods af, at arrangementet bliver afholdt foran skærmen, vil det i høj grad byde ind til fællesskab.

Man kan få et indblik i de lokale fællesskaber, når Frivilligcenter og Selvhjælp Faaborg-Midtfyn i ugen op til Frivillig Fredag deler små film på deres Facebookside, "Frivilligmidtfyn".

Kl. 17 går Frivilligcenter og Selvhjælp Faaborg-Midtfyn live via deres Facebookside.

Borgmester Hans Stavnsager vil denne fredag deltage i online-banko, som man også hjemme fra stuen kan være med til. Der vil være mulighed for at vinde gode gevinster fra forretninger og foreninger i lokalområdet.

Man kan melde sig til via mail: co@frivilligmidtfyn.dk eller på tlf. 20 82 73 00.

Bankoplader kan hentes på Frivilligcenter og Selvhjælp Faaborg-Midtfyns kontor i Ringe. Adressen er Floravej 11. Man kan også få bankopladerne tilsendt via mail og selv printe dem ud derhjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Midtfyns Posten

Bevægelse og leg i Ringe

Annonce