Annonce
Midtfyns Posten

Vibeke Johannessen slår dørene op til ny udstilling i Galleri Art2Joy

Billedkunstner og galleriejer Vibeke Johannessen holder søndag 25. august åbent hus med en udstilling af både nyere og ældre kunst. Privatfoto
Annonce

Nr. Søby: Søndag 25. august klokken 11-16 slår Vibeke Johannessen dørene op til Galleri Art2Jou for at vise en ny udstilling frem.

- Sommeren går på held og de fleste af os har fået ladet op og putte rigtig gode minder i livets rygsæk - en sommer der også har budt på maleglæde, oprydning i mit atelier og ny inspiration til billeder i Galleri ART2JOY. Kom, kig ind og lad dig inspirere, siger Vibeke Johannessen i en pressemeddelelse.

- Der er mange nyheder i udstillingen, men også et rigt udvalg af billeder til rigtig gode priser. I forbindelse med oprydning i atelieret har jeg fundet nogle billeder frem, der sælges med op til 50 procents rabat. Mit motto er, at "kunst skal ses live i hjemlige omgivelser og med penslerne indenfor rækkevidde". Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri Art2Joy på Odensevej 5 i Nr. Søby, opfordrer Vibeke Johannessen.

Vibeke Johannessen arbejder både med abstrakte billeder, hvor det er farvernes spil der fascinere, og med figurative udtryk, hvor fokus primært er på portrætter og de menneskelige udtryk.

Vibeke Johannessen, Galleri Art2Joy i Nr. Søby, fortæller, at det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce