Annonce
Midtfyns Posten

Virtuel informationsaften på Midtfyns Gymnasium

Rektor Søren Hvarregaard og pædagogisk faglig koordinator Kamilla Karbo er klar til at byde velkommen til en virtuel informationaften på Midtfyns Gymnasium. Foto: Stinna Straagaard Pedersen
Man kan besøge gymnasiet virtuelt mandag den 18. januar, hvor man kan få svar på spørgsmål og komme på virtuel 3D-rundvisning.
Annonce

Ringe: Den årlige informationsaften på Midtfyns Gymnasium foregår i år mandag den 18. januar under nye, virtuelle rammer. På grund af nedlukningen af samfundet kommer det ikke til at forløbe, som det plejer. Det foregår i år som en Facebook Live-begivenhed, oplyser gymnasiet i en pressemeddelelse.

Alle, der har lyst til at deltage, kan tilslutte sig begivenheden på Facebook kl. 19, hvor rektor Søren Hvarregaard og pædagogisk faglig koordinator Kamilla Karbo vil være værter og byde velkommen. Her vil man desuden kunne skrive spørgsmål, som de vil besvare.

Værterne vil få assistance af både studievejledere, lærere og nuværende elever. Disse vil alle være tilstede i forskellige online ’rum’, som man via et enkelt klik på et link kan komme på besøg i. Der bliver rig mulighed for at få snakket med flere forskellige personer og få et indtryk af livet på gymnasiet.

Derudover har skolens lærere lavet små videoer, hvori de præsenterer de valgfag, som man kan vælge på gymnasiet. Disse videoer vil ligge på skolens hjemmeside mfg.dk, så man i fred og ro, og når man har lyst, kan se dem igennem.

Annonce

Kom på rundvisning

Eftersom gymnasiet er lukket ned, og man derfor ikke kan gå rundt og se skolen, har skolen fået lavet en virtuel 3D-rundvisning. Denne er også tilgængelig på skolens hjemmeside, og man kan derfor udforske såvel kantine, musiklokale, hal, fællesområde eller andre dele af skolen, man gerne vil se. I denne rundvisning kan man også finde videoer, hvor skolens elever fortæller om, hvordan det er at gå på Midtfyns Gymnasium.

- Det er en speciel tid, disse nedlukningstider, og de kalder derfor på nytænkning, så man må bare forsøge at udnytte de teknologiske muligheder, der er til rådighed. Ingen har prøvet det her før, men vi må jo se det som et teknisk lynkursus, og jeg synes, vi har fået stykket et rigtig godt koncept sammen, som er meget brugervenligt og nemt for alle besøgende, siger Søren Hvarregaard.

- Det må ikke være svært at deltage, og det er det ikke med den her løsning. Den kræver blot, at folk har internetadgang og kan logge på Facebook eller skolens hjemmeside, hvor alle links er tilgængelige, og man med ét klik kan være på besøg og snakke ’live’ med dem, man ønsker, siger rektoren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Se videoen: Her er, hvad de allerførste kunder gik efter - Lille Viggo skulle have nye sko

Midtfyns Posten

Se video og alle billederne: Velkommen tilbage! - Butiksdrivende blev overrasket med påskeliljer

Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Boost din by: Brugsen hjælper butikkerne i Ringe med stort beløb

Midtfyns Posten

Vind præmier for 30.000 kroner: Avis og butikker går sammen om at booste byen

Annonce