Annonce
Midtfyns Posten

Visionær og vellidt kollega: Læge fra Ferritslev vinder pris

Praktiserende læge i Ferritslev, Michael Hejmadi-Pedersen, er modtager af Lægeforeningen Syddanmarks Uddannelses- og Kollegialitetspris 2020. Foto: Palle Peter Skov
Michael Hejmadi-Pedersen, praktiserende læge i Lægehuset Ferritslev, får pris, der kaldes Årets Oscar blandt læger.
Annonce

Ferritslev: Michael Hejmadi-Pedersen, praktiserende læge i Lægehuset Ferritslev, er årets vinder af Lægeforeningen Syddanmarks Uddannelses- og kollegialitetspris, også kendt som Årets Oscar blandt læger.

Over 20 læger var indstillet til prisen, og Michael Hejmadi-Pedersen vinder prisen for blandt andet at være en visionær og vellidt kollega.

- Michael er en visionær læge, der ser løsninger for fremtiden, både i lægehuset og i sundhedsvæsenet, men også for hele samfundet. Han har skrevet flere bøger om fremtidens sundhedsvæsen og arbejder, som han selv siger, for at få det bedste ud af fremtidens muligheder i hele Danmark. Derudover så er han en yderst vellidt kollega, og jeg er meget glad for at kunne overrække ham prisen, siger Josephine Duevang Rathenborg, formand for Lægeforeningen Syddanmark, i en pressemeddelelse.


Michael er en visionær læge, der ser løsninger for fremtiden, både i lægehuset og i sundhedsvæsenet, men også for hele samfundet.

Josephine Duevang Rathenborg, formand for Lægeforeningen Syddanmark


Det er 11. gang, at bestyrelsen i Lægeforeningen Syddanmark uddeler Uddannelses og kollegialitetsprisen, der kan gives til en person, afdeling eller praksis, som har ydet en ekstra indsats for uddannelse eller fremme af god lægekultur i regionen.

Lægeforeningen Syddanmark fremhæver, at Michael Hejmadi-Pedersen modtager prisen for at have bidraget til udvikling og uddannelse af læger til fremtidens sundhedsvæsen. Med sin bog ”Doktor Hansen har set sin sidste patient” lader han sig inspirere af den folkekære læge Doktor Hansen fra Matador og foreslår, at vi genindfører hans form for patientkontakt – blot på en ny og mere moderne måde. Han ser fremad og finder løsninger, der kan skabe bedre rammer for almen praksis og fremme en god lægekultur på tværs af sundhedsvæsenet.

Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Fyraftenssang i Sdr. Nærå kirke

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Annonce