Annonce
Midtfyns Posten

Yngve Riber udstiller på Ringe Bibliotek

Et af Yngve Ribers værker. PR-foto
Naturen i kunsten er i fokus, når Yngve Riber udstiller grafik og maleri på Ringe Bibliotek.
Annonce

Ringe: Fra fredag 31. januar kan man se en udstilling på Ringe Bibliotek med kunstneren Yngve Ribers værker.

Yngve Riber arbejder med mange forskellige udtryksformer - alt fra malerier, over skulpturer og multimedia til dimensioner i papir og pulp, oplyser bibliotekar Ester Kyed Lundager Bjærge i en pressemeddelelse. Inspirationen søges ofte i grundlæggende elementer såsom jord, plantefibre og rust, og især elementernes forgængelighed er omdrejningspunktet for mange af værkerne.

Yngve Riber har været aktiv kunstner siden 1985. Han har bidrag med i flere kataloger og har deltaget i en mængde udstillinger og symposier i ind- og udland. Udover at udstille og producere kunst er Yngve Riber aktiv på aftenskoler og folkeuniversiteter landet over. Blandt andet underviser han i grafik på Den Ny Kunstskole under Pårup Aftenskole.

Til daglig holder han til i Odense. Mange af hans tryk findes på Fyns Grafiske Værksted, hvor han også er medlem. Yderligere medlemskaber tæller Hollufgård Artist Residents, IAPMA (International Association of Hand Papermakers and Paper Artists), Nordisk Papirmagerforening og Danske Billedkunstners Fagforening.

Udstillingen åbnes med en fernisering fredag 31. januar kl. 16-18. Biblioteket serverer et glas og en snack.

Udstillingen varer til den 31. marts og kan ses i den betjente åbningstid. Kontakt evt. personalet inden besøg, da salene kan være optaget, oplyser Ester Kyed Lundager Bjærge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Midtfyns Posten

Affaldsindsamling i Gislev

Annonce