Annonce
Kokken Jan Korsgaard fra Fole Høkerkro inspicerer en af kvierne, der skal slagtes og bruges til en festmiddag i januar i forsamlingshuset. Handelsmanden Henning Christensen passer og plejer "bøfferne", indtil de skal slagtes. Foto: Ella Warming
Midtsyd

Dyrk og avl din egen festmiddag

I Fole samles man i januar til en hyggelig landsbyfest, hvor alle ingredienser til maden er enten hjemmedyrket eller hjemmeavlet.

Annonce
  • Kokken Jan Korsgaard fra Fole Høkerkro inspicerer en af kvierne, der skal slagtes og bruges til en festmiddag i januar i forsamlingshuset. Handelsmanden Henning Christensen passer og plejer "bøfferne", indtil de skal slagtes. Foto: Ella Warming
  • De unge kvier er en blanding af Simmenthaler, Limousine og Chevrolait, som alle er kødkvægsracer. De er mellem halvandet og to år gamle og skal gå på marken hos handelsmanden Henning Christensen, indtil de skal slagtes. Foto: Ella Warming
  • Der skulle naturligvis nydes en "bøfbajer" hos kreaturene på marken. Fra venstre ses Henning Christensen, Erik Lolk, Flemming Sørensen, Jan Korsgaard og Carsten Jensen. Foto: Ella Warming

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce