Annonce
Midtsyd

Øv for andet år i træk: Vedsted Søfestival aflyses

Vedsted Søfestival byder på sjov i mange former, men ikke i år, hvor det - igen - corona-aflyses. Arkivfoto: Jacob Schultz 

VEDSTED: Vedsted Søfestival 2021 aflyses grundet covid-19 situationen.

-Der er ikke kommet noget officielt ud fra myndighederne omkring restriktioner, og arrangørerne bag festivalen har derfor besluttet at aflyse årets arrangement, siger festivalleder René Holm i en pressemeddelelse.

- Søfestivallen er en gratis oplevelse for publikum, som ligger omkring Vedsted Sø. Søen er offentlig tilgængelig, og det er ikke muligt at spærre den af og dermed kontrollere adgangen. Ligeledes er der flere forhold, som gør planlægningen af årets festival mere eller mindre umulig, uddyber festivallederen.

Annonce

Ilddåb for ny forening

Det er andet år i træk, at den lokale søfestival bliver corona-aflyst. Det skulle ellers være det første udspil med den nyoprettede forening, Vedsted Kultur & Event, i spidsen for arrangementet.

- Hovedformålet er at arrangere Vedsted Søfestival, men vi vil også gerne arrangere og tiltrække andre former for events inden for kultur og musik. Jeg kommer til at snakke en del med både gæster og musikere for at se, hvad der er godt, og hvor der er plads til forbedringer, udtalte René Holm i begyndelsen af sidste år, da corona-pandemien var en saga blot. Der er dermed endnu engang sat en kæp i hjulet for foreningens ilddåb.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce