Annonce
Midtsyd

21-årige Patrick fra Vojens: - Fedt at blive hørt

En artikel i JydskeVestykysten og ugeavisen fik sat skub i en dialog mellem unge i Vojens og byrådsmedlemmerne. Foto: Mette Henriksen
Patrick Nielsen ser frem til at få et mødested, hvor han kan hygge sig sammen med andre unge bilentusiaster.
Annonce

Vojens: 21-årige Patrick Nielsen tilhører den gruppe af unge, som Ugeavisen MidtSyd for nogle uger siden opsøgte på Banegårdspladsen i Vojens, hvor de unge, primært i mangel af bedre, har holdt til i flere år.

- Når man ikke er til sport, er man intet her i byen, lød det dengang fra de unge, som samtidig opfordrede politikerne til at komme forbi banegården og tage en snak med dem.

At byrådsmedlem Allan Emiliussen (V) omgående tog de unge på ordet og inviterede til et møde sammen med byrådskollegaen Preben Holmberg (V), glæder Patrick Nielsen, der til dagligt arbejder for GLS Pakkeservice.

- Det er fedt at blive hørt og blive taget seriøst. Allerede da Ugeavisen MidtSyd kiggede forbi på Banegårdspladsen, følte vi, at der endelig var nogen, som tog os alvorligt. Og det efter, at folk har kigget skævt til os, ja, endda kontaktet politiet, for at få os fjernet, fortæller den 21-årige.

- Vi er jo bare nogle helt almindelige unge mennesker, som vil hygge os og snakke biler. At kommunen nu kommer med tilbuddet om, at vi kan rykke indenfor i stationsbygningen, er ret overvældende, selvom det jo var det, vi havde håbet på. Nu gælder det om at bevise, at vi er gode nok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce