Annonce
Midtsyd

25 år som tømrer: Fra fodboldtræner til jubilar

Poul Erik Andresen fra Toftlund kan i denne tid fejre 25 års jubilæum som tømrer hos eurodan-huse i Rødekro. Privatfoto
Poul Erik Andresen fra Toftlund har 25 års jubilæum som tømrer hos eurodan-huse. Han er tilknyttet firmaets sydjyske afdeling og hovedkontoret i Rødekro.
Annonce

Toftlund: Forleden kunne Poul Erik Andresen, 55, fra Toftlund fejre 25 års jubilæum som tømrer hos eurodan-huse. Han er tilknyttet firmaets sydjyske afdeling og hovedkontoret i Rødekro.

Poul Erik Andresen blev i 1995 kontaktet af grundlæggeren af eurodan-huse, N.C Dahl, som tilbød ham et job som tømrer i virksomheden. I første omgang var den unge tømrer ikke interesseret, men efter endnu en henvendelse sagde han ja tak.

Poul Erik Andresen er født og opvokset i Toftlund, hvor også N.C. Dahl etablerede eurodan-huse i 1978, og han har både trænet og spillet fodbold med de fleste af drengene i familien Dahl. De drenge, som i dag står for den daglige ledelse af virksomheden.

- Vi har stor frihed i arbejdet, og så længe vi overholder tidsplanerne, så styrer vi egentlig selv vores dag, siger Poul Erik Andresen. Privatfoto

- Det var på den måde, at jeg lærte N.C. og hans kone, Lis, at kende. Lis var kampfordeler, og hun blev nærmest sur, hvis jeg ikke satte hende på til at køre til kamp, smiler tømreren.


I begyndelsen var arbejdet hårdere, men med den rutine, vi har i dag, går vi ikke mange spildte meter

Poul Erik Andresen, tømrer


Annonce

Faste makkere

Poul Erik Andresen har gennem stort set alle sine 25 år hos eurodan-huse haft Jan Thøgersen som fast makker. De to har udviklet et nært venskab og har blandt andet været på ferier sammen med deres respektive familier.

- Når vi arbejder, ved vi præcis, hvad den anden laver. I begyndelsen var arbejdet hårdere, men med den rutine, vi har i dag, går vi ikke mange spildte meter, siger Poul Erik Andresen.

Annonce

Stor frihed i arbejdet

Titlen er stadig den samme, men jobbet har ændret sig en del med årene.

- Da jeg begyndte, var spørgsmålet bare, om typehuset var med eller uden vinkel, mens vi i dag laver alt, som kunden vil have det. Vi har stor frihed i arbejdet, og så længe vi overholder tidsplanerne, så styrer vi egentlig selv vores dag, siger Poul Erik Andresen.

Han skulle egentlig have været fejret forleden, men på grund af corona-situationen må han vente med en tale fra direktøren og at spise smørrebrød med kollegerne i afdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce