Annonce
Midtsyd

400 fodboldbørn indtager hallerne

Anna Beck og brødrene Ronni og Kent Henningsen ser frem til et brag af et fodboldstævne i weekenden. Søren Rosenberg kunne ikke være med på billedet. Foto: Mette Henriksen
I weekenden lørdag den 23. - 24 november har Toftlund Cup premiere. Arrangørerne, fire lokale ildsjæle, håber på, at stævnet kan blive en tradition.
Annonce

Toftlund: Selvom man er ung, så kan man godt savne de go´e gamle dage.

Sådan gik det for vennerne Anna Beck, Søren Rosenberg, samt brødrene Ronni og Kent Henningsen, som drømmer om at få et tilbagevendende fodboldstævne til byen, med deres barndomsstævne, Pondus Cup, som forbillede.

- Der er tilmeldt 65 hold i alderen fra 6-12 år, så der kommer omkring 400 fodboldglade piger og drenge, som vi håber på, vil få en helt forrygende dag. Vi har gjort meget for, at hele familien skal komme med til stævnet, så der rigtigt kan komme liv i hallerne, fortæller firkløveren.

- Der er gratis kaffe til alle forældrene, samt gratis frugt til alle fodboldspillerne. Derudover har vi super fede spurt-præmier, som vil blive uddelt i løbet af kampene, for gode mål, seje tricks, eller for godt sammenspil.

- Vi er enormt taknemmelig for opbakningen fra sponsorer og forældre. Uden dem ville det slet ikke kunne lade sig gøre, fortæller de spændte arrangører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce