Annonce
Midtsyd

ABC i Gram opgraderer med topmoderne udstyr

Butikschef Brian Hansen ved en af de kølediske, der skal udskiftes. Den omfattende udskiftning af køleudstyret begynder i uge 15. Foto: Thomas Holl
Butikken på Fabriksvej udskifter alt køleudstyr i den kommende tid. Også kassesluserne undergår forandringer, og der etableres et nyt rum til flaskeautomaten.

GRAM: De seneste fem år har på mange måder været en forandringens tid for dagligvareforretningen ABC Lavpris i Gram, som i denne periode er blevet opdateret både lager-, butiks- og parkeringsmæssigt.

Senest - i december sidste år - etablerede man en 140 kvadratmeter stor tilbygning ved indgangspartiet, så gadevarerne kan stå overdækket, og snart kommer der atter håndværkere i butikken.

Annonce

Alt køleudstyr udskiftes

- Vi udskifter alt vores køleudstyr. Det nuværende anlæg er godt 20 år gammelt, så det er ved at være tiden. Det nye anlæg er meget mere tidssvarende, og da det bruger CO2 i stedet for freon, er der også tale om en miljømæssig forbedring, fortæller butikschef Brian Hansen.

Faktisk skal fire ud af ABC-kædens 14 butikker have installeret nyt køleudstyr i år. Den ene er altså butikken i Gram, og for at hente erfaringer har Brian Hansen besøgt forretningerne i Videbæk og Ulfborg, hvor man allerede er gået i gang med at udskifte køleanlæggene.

Og der kommer til at ske mere i butikken på Fabriksvej. Også kassesluserne bliver opgraderet med ny computer-software, nye bånd og nye touchskærme til personalet, og endelig bliver butikken forsynet med en helt ny flaskeautomat.


Vi holder naturligvis åbent, som vi plejer, og så håber vi, at kunderne vil bære over med, hvis det roder lidt.

Brian Hansen, ABC Lavpris


- Den nye automat får stort set samme placering som i dag, men der bliver lavet en skydedør, så man kan gå ind i et separat rum for at aflevere sin pant. Også den nye automat er topmoderne og i øvrigt otte gange hurtigere end den gamle, fortæller Brian Hansen.

Annonce

Håber på forståelse

Installeringen af såvel de nye kassesluser som flaskeautomaten begynder i uge 10, mens udskiftningen af køleudstyret begynder i uge 15. Der vil således være håndværkere i forretningen fra den første uge i marts og frem til sommerferien.

- Men vi holder naturligvis åbent, som vi plejer, og så håber vi, at kunderne vil bære over med, hvis det roder lidt. Nogle ting bliver også lidt anderledes rent praktisk – blandt andet får vi nogle ekstra kølere ind i butikken til opbevaring af eksempelvis mælkeprodukter, siger Brian Hansen.

Han ønsker ikke at oplyse, hvad projektet kommer til at koste - ”men det bliver en investering på langt over en million kroner”, siger han dog.

Brian Hansen håber også, at ABC´s projekt med anlæggelsen af 27 nye parkeringspladser overfor forretningen snart kan færdiggøres. Pladserne skulle egentlig have været klar i december, men er blevet forsinket flere gange.

- Senest har vintervejret drillet lidt. Men om kort tid begynder Haderslev Kommune at asfaltere Fabriksvej, og i den forbindelse betaler vi så kommunen for at asfaltere det nye parkeringsareal. Samtidig etablerer vi et grønt område med træer, buske og flagstænger, siger Brian Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nu er Trine fra Toftlund frisør i sin egen by

Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce