Annonce
Midtsyd

ABC-konkurrence skabte atter trafikkaos

- Vi har modtaget flere end 10.000 bon'er i forbindelse med vores julekonkurrence, sagde butikschef Brian Hansen (til venstre) i forbindelse med udtrækningen af de fem vindere lillejuleaften. Fra venstre ses Kamma Pustelnik, Jesper Juncker, Randi Bendorff, Bent Kudsk og Birthe Hansen, Gram. Foto: Thomas Holl
Også i år var der trængsel i og omkring ABC i Gram lillejuleaften om eftermiddagen, da vinderne i butikkens julekonkurrence blev udtrukket.
Annonce

Gram: Der var vanen tro nærmest trafikkaos på parkeringspladsen og de omkringliggende veje omkring ABC i Gram lillejuleaften.

Denne dag skulle vinderne i butikkens julekonkurrence nemlig udtrækkes, og man skulle være til stede og give sig til kende, hvis ens navn blev råbt op. Det var fjerde år i træk, at konkurrencen fandt sted.

- Fra 1. december og frem til klokken 15 i dag (23. december, red.) har man kunnet skrive sit navn og adresse på sine bon’er og lægge dem i en kasse her i butikken, og i dag trækker vi så fem vindere, fortalte butikschef Brian Hansen, der vurderede, at man havde modtaget mere end 10.000 bon’er.

Førstepræmien – et gavekort på 5000 kroner – blev vundet af Randi Bendorff fra Gram, mens Jesper Juncker, også fra Gram, kunne glæde sig over andenpræmien, et gavekort på 2000 kroner. Der blev derefter udtrukket tre tredjepræmier pålydende 1000 kroner, og de blev vundet af Birthe Hansen, Gram, Kamma Pustelnik, Vojens, og Bent Kudsk, Kastrup.

Udtrækningen havde også i år trukket op mod et par tusinde mennesker til, og der var desuden besøg af julemanden, der trak vinderkuponerne, og som efterfølgende uddelte slikposer til børnene. Og også i år benyttede mange lejligheden til at nyde en fransk hotdog fra den pølsevogn, der gjorde holdt på parkeringspladsen foran ABC.

Julemanden sørgede for at udtrække de fem vindere. Foto: Thomas Holl
Udtrækningen af vinderne i julekonkurrencen havde samlet masser af mennesker ved ABC i Gram. Foto: Thomas Holl
Julemanden havde lækkerier med til børnene i Gram. Foto: Thomas Holl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Midtsyd

Cirkus Trapez indtager feriebyen i Arrild

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Midtsyd

Toftlund Dyreklinik byder indenfor

Annonce