Annonce
Midtsyd

ABC skabte trafikkaos

Vinderne af ABC Grams julekonkurrence sammen med butikschef Brian Hansen. Fra venstre ses Margit Pedersen, Steffen Berndorf, Niels Eriksen, Ulla Jacobsen, Helle Bracht og Brian Hansen. Foto: Ella Warming

Udtrækningen af vinderne af ABC Grams julekonkurrence skabte trafikkaos, for vinderne skulle være til stede ved udtrækningen.

Annonce

Der var biler over det hele på P-pladser og veje omkring ABC i Gram lillejuleaftensdag midt på eftermiddagen.

Årsagen var nu ikke, at Grams borgere var for sent ude at handle julemad, men derimod udtrækningen af vinderne af ABC Grams julekonkurrence.

Man skulle nemlig være til stede og give sig til kende, hvis ens navn blev råbt op, og det var vinderen af 1. præmien - et gavekort til ABC på 5000 kroner. Den heldige var Niels Eriksen fra Kastrup, der fik udleveret et kort - pålydende 5000 kroner - som han kan scanne ind, når han handler i ABC.

- Så behøver du ikke at handle for 5000 kroner på en gang, sagde butikschef Brian Hansen med et smil ved overrækkelsen af gavekortet.

Det tog lidt længere tid at finde vinderen af 2. præmien - et gavekort på 2000 kroner, for de første, der blev råbt op, var ikke til stede. Den heldige blev derfor Ulla Jacobsen fra Tiset, der ligeledes fik et plastickort til indscanning i butikken.

Der blev derefter udtrukket tre 3. præmier på gavekort - pålydende 1000 kroner, og de heldige var her Steffen Berndorf, Margit Pedersen og Helle Bracht.

Ved udtrækningen var der samlet et par tusinde kunder, og man havde naturligvis også besøg af julemanden, der trak vinderkuponerne, og som efter udtrækningen havde slikposer til børnene.

Omkring et par tusinde kunder var samlet ved ABC, og julemanden havde svært ved at komme gennem menneskemængden. Foto: Ella Warming
Julemanden trak vinderkuponerne, og butikschef Brian Hansen råbte navnene op på vinderne. Foto: Ella Warming
Efter udtrækningen var der slikposer til børnene. Foto: Ella Warming
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce