Annonce
Midtsyd

Affaldssvineri skaber vrede i Gram

Byggeaffald dumpet på idrætsforeningens grund på Industrivej.
Annonce

Gram: -Der skal meget til, før jeg bliver vred. Men det her, det er jeg virkelig skuffet over, at folk kan finde på. Bare at smide lortet her.

Poul-Erik Fogh, forhenværende formand i Gram Gymnastik - og Idrætsforening, fik en kedelig afslutning på en ellers smuk forsommerdag, da han havde et ærinde på foreningens matrikel på Industrivej i Gram. Her kunne Poul-Erik Krogh, der stadig er frivillig i foreningen, konstatere, at ukendte gerningsmænd havde dumpet flere store poser med farligt byggeaffald i området.

-Jeg kunne allerede langtfra se, at der lå noget hvidt i græsset, som ikke skulle være der. Da jeg så nærmede mig, så jeg, at der lå massevis af store affaldssække fyldt med farligt byggeaffald, som blandt andet rockwool, gamle gipsplader, plastik og rester af en el-tavle, lyder det ærgerligt fra den forhenværende formand, der allerede samme aften fik annonceret den kedelige nyhed på byens facebookside.

-Jeg laver et sarkastisk opslag om, at vi da takker for endnu mere foreningsarbejde. For en ting er at det er noget miljøsvineri at dumpe affald midt ude i naturen, men noget andet er at vi er rigtig mange, som i forvejen bruger oceaner af tid på det frivillige arbejde i foreningen. Vi har altså ikke brug for endnu flere opgaver. Og slet ikke af denne kategori, fastslår han.

Sagen er blevet politianmeldt, og så håber Poul-Erik Fogh på, at han med opslaget kan appellere til folks sunde fornuft.

-Det frustrerer mig, at vi skal bøvle med det her, bare fordi folk ikke kan nå hen til miljøstationen, der ligger 25 meter herfra, inden lukketid. Gram er en lille, overskuelig flække, så jeg tror da, at der er nogen derude, som kender noget til sagen. Det sidste ord i sagen endnu ikke er sagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce