Annonce
Midtsyd

Afleverede påskeæg: Børnehuset i Arrild savner børnene

Gensynsglæden var stor. Privatfoto
Børnene far Børnehuset i Arrild har fået en meget personlig påskehilsen fra de ansatte.
Annonce

Arrild: De ansatte fra Børnehuset i Arrild savner "deres" børn, som på grund af corona-krisen ikke kan komme i institution. Derforfor benyttede afdelingsleder Tina Skovrup Lange og hendes medarbejder, Jane Holm, noget af lørdagen på at køre rundt til alle Børnehusets børn.

- Formålet med besøgene hos hvert barn var at ønske dem og deres forældre en dejlig påske. Desuden skulle de vide, at de voksne fra Børnehuset savner dem alle, og håber, at vi snart skal ses og lege sammen igen, fortæller Tina Skovrup Lange, som havde medbragt en lille pose med påskeæg og en personlig hilsen til alle børn fra de voksne i Børnehuset.

Og gensynsglæden var stor.

- Børnene og forældrene blev meget glade for besøget. Selvom vi holdt en to meters afstand, og havde påført os handsker, blev der vinket og sendt håndkys til hinanden. Alle var enige om, at vi savner hinanden. Det var en fantastisk oplevelse for både de store og små, slutter hun.

- Alle var enige om, at vi savner hinanden. Det var en fantastisk oplevelse for både de store og små. Tina Skovrup Lange, Børnehuset
Privatfoto
Gensynsglæden var stor. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce