Annonce
Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Agerskov Brændevinslaug inviterer lørdag den 31. oktober til sin 12. kryddersnapsemesse. Den foregår i Sønderjyllandshallen i Aabenraa. Privatfoto
Annonce

Agerskov: I Agerskov Brændevinslaug havde man set frem til at kunne invitere til sin 12. kryddersnapsemesse i Sønderjyllandshallen i Aabenraa.

Den skulle have fundet sted lørdag den 31. oktober, men er blevet aflyst som følge af corona-situationen. Det fortæller Ralf Conradsen fra brændevinslauget.

- Vi har fået en henvendelse fra Peter Autzen fra Sønderjyllandshallen, somfortæller at han under de givne omstændigheder ikke ser sig i stand til at kunne forsvare at holde messe i forhallen. Vi vil heller ikke kunne åbne for mere end to eller tre 3 gæster ad gangen, fordi vores stadeholdere udgør en stor del af de personer, der må være i lokalet, så vi er blevet enige om at aflyse arrangementet, siger Ralf Christensen.

Han tilføjer, at Peter Autzen har tilbudt Agerskov Brændevinslaug at åbne hallen, hvis der i løbet af vinteren bliver tilladt at samles 50 personer ad gangen.

- Det tager vi derfra, hvis situationen opstår. Jeg beklager, at det ikke kunne lade sig gøre at holde kryddersnapsemessen i år. Vi var nogle af dem, der troede på det til det sidste, men corona skal man ikke spøge med, siger Ralf Conradsen.

Agerskov Brændevinslaug har tidligere arrangeret 11 kryddersnapsemesser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce