Annonce
Midtsyd

Agerskov: Indviede ny besøgspavillon på plejehjemmet

Erik Kristensen betjente saksen, da Agerskov Friplejehjem Møllevangens nye besøgspavillon forleden blev indviet. Erik Kristensen bor på hjemmet og har doneret 50.000 kroner til projektet. Privatfoto
Friplejehjemmets nye pavillon er en del af projekt Livshaven. Den blev indviet forleden.

Agerskov: En af beboerne på Agerskov Friplejehjem Møllevangen, Erik Kristensen, klippede den røde snor, da hjemmet i fredags tog sin nye besøgspavillon i brug.

Og der var en særlig grund til, at det netop var ham, der betjente saksen. For Erik Kristensen har nemlig doneret 50.000 kroner til pavillonen. De øvrige 100.000 kroner er fra coronamidler via Tønder Kommune.

- Vi er rigtig glade for Eriks bidrag, for det betyder, at vi har fået 6,5 kvadratmeter pavillon ekstra, fortæller Ruth Nørgaard, der er leder af friplejehjemmet.

Hun fortæller, at der er nem adgang til den 18,5 kvadratmeter store pavillon fra huset.

- Og så er der en rigtig god udsigt fra pavillonen til vores sø i haven. Og pavillonen kan selvfølgelig både bruges af beboere, der inviterer gæster, og af personalet, som kan bruge den til eftermiddagshygge med beboerne, siger Ruth Nørgaard.

Del af større projekt

Arbejdet med opsætningen af pavillonen har taget et par uger og er udført af pedel Ole Schmidt og en gruppe frivillige. Sammen har de stået for såvel fundament, belægning og opsætning.

Pavillonen er en del af Agerskov Friplejehjem Møllevangens projekt Livshaven.

- Vi er i gang med at renovere hjemmets have, så den kan blive en kombineret sanse-, aktivitets- og oplevelseshave. Vi forventer, at projektet er færdigt i løbet af sommeren 2021, siger Ruth Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce