Annonce
Midtsyd

Anita åbner sin spritnye butik i Vojens på mandag: - Vi glæder os helt vildt

Butikschef i den nye Vojens-afdeling, Maj-Britt H. Østergaard (tv.), indehaver Anita Friis Schmidt og Anita Winther er midlertidigt trukket i malertøjet. Mandag står de klar med en spritny butik i Vestergade. Foto: Mette Henriksen

VOJENS/TOFTLUND: Egentlig ville de have holdt et brag af en åbningsfest, kvinderne bag Vojens´ nye dametøjsbutik Friis & Schmidt i Vestergade 15.

Men coronaen spænder  - igen må man sige - ben for alt det sjove for tiden. Alligevel er  humøret i top hos indehaver Anita Friis Schmidt, der også har butik i Toftlund.

- Vi er så mega glade for, at vi må åbne på mandag. Og ja, vi ville da gerne have budt på lidt vådt og tørt til ganen på åbningsdagen, men det må vente til senere, fortæller Anita Friis Schmidt, som har ansat Maj-Britt H. Østergaard som butikschef i Vojens-butikken.


Vi er så mega glade for, at vi må åbne på mandag. Og ja, vi ville da gerne have budt på lidt vådt og tørt til ganen på åbningsdagen, men det må vente til senere.


- I forvejen er der jo lidt nerver på, når man åbner endnu en butik. Den har været undervejs et stykke tid, og inden coronaen kom, så vi har da været mere end spændte på, hvornår regeringen ville give grønt lys for en genåbning af butikkerne. Men det er glemt nu - nu skal vi bare i gang med at klæde områdets kvinder på på de her kanter også, fortæller Anita, der lige nu og her er trukket i arbejdstøjet sammen med sine ansatte og en stor del af sin familie.

Annonce

Festtøj på 1. sal

- Vi har de seneste måneder arbejdet ud fra, at vi genåbner 1. marts. Så på den måde er vi ikke bagud. Men vi overtager en stor butik, som vi har mange planer med. Min drøm på sigt er at indrette en afdeling med festkjoler på første sal. Det mangler vi her i området, synes jeg, uddyber Anita Friis Schmidt, der også selv vil være at finde i Vojens-butikken.

- Selvom jeg er så heldig at have fået ansat det bedste personale, så er det stadig vigtigt for mig at være synlig i begge butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nu er Trine fra Toftlund frisør i sin egen by

Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce