Annonce
Midtsyd

Anja blev selvstændig: - Jeg har stadig det bedste fra mit gamle job i mit liv

Anja Kjær Petersen fortryder ikke et sekund, at hun tog springet som selvstændig massør. Hun har netop afsluttet første modul af babyterapeut-uddannelsen, som er et område, hun glæder sig til at arbejde med. Foto: Mette Henriksen
Anja Kjær Petersen har skiftet arbejdet som SOSU-assistent ud med egen klinik i privaten på Allerupvej 11 i Toftlund.
Annonce

Toftlund: Anja Kjær Petersen må være mor til verdens mest tålmodige dreng. Hun har nemlig fået lov til at låne 12-årige Jacobs værelse, når hun har kunder i sin klinik, Anja´s Massage og Wellness. I begyndelsen blev massagebriksen kun brugt i ny og næ og sideløbende med arbejdet som SOSU-assistent. Pr. 1. oktober har Anja imidlertid drevet klinikken med adresse på Allerupvej 11 i Toftlund på fuldtid. - Jeg gik ned med stress og tog i den forbindelse livet op til revision. I samråd med min kæreste, Henrik, tog jeg så beslutningen om at springe ud som selvstændig massør, fortæller hun. - Mine to drenge er delebørn og er kun hjemme hver anden uge. Så derfor var det fristende at starte op på denne måde. Alle mine arbejdsredskaber er mobile, så skulle det mod forventning ikke lige passe ind hos Jacob, så låner jeg hans storebror, Nikolajs, værelse. Vi finder altid ud af det, fortæller iværksætter-moren, der kom fra et job som SOSU-assistent på det lokale plejecenter, da drømmen om at starte egen klinik fik vinger.

Annonce

Kun til husbehov

- Det begyndte egentlig bare med et lille massagekursus til ”husbehov”, og allerede her var jeg solgt. Jeg blev med det samme fascineret af, hvad de her hænder kan, fortæller Anja, der blev uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør hos Dansk Akademi for Kropsterapi i 2018. - Jeg tilbyder behandling til alle, lige fra baby, barn, ung, voksen og ældre. Som fysiurgisk massør kan jeg blandt andet hjælpe med at løsne spændingshovedpine samt nakke-, lænde- og rygsmerter, tennisalbue, samt give graviditetsmassage. Jeg har lige afsluttet første modul af babyterapeut-uddannelsen, som er et område, der virkelig er spændende og relativt nyt her i området. Anja Kjær Petersen kører også ud til sine klienter. Og hun kører gerne – og ofte - langt. - Jeg har kunder i blandt andet Ribe, Tønder, Aabenraa og så selvfølgelig her i området. Jeg tænker, at min fleksibilitet i forhold til tider og især aftentiderne gør, at jeg hurtigt har fået travlt. Og så brænder jeg for massagefaget, også fordi jeg stadig har det bedste fra mit gamle job som SOSU-assistent, kontakten til mennesker, i mit liv.

Brødtekst

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Midtsyd

Cirkus Trapez indtager feriebyen i Arrild

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Midtsyd

Toftlund Dyreklinik byder indenfor

Annonce