Annonce
Midtsyd

Anne Mette åbner sin egen køreskole

35-årige Anne Mette Hegelund Frost åbner 10. januar Køreskolen Hegelund, der får sit virke i Toftlund og Agerskov. Foto: Thomas Holl

De geografiske udgangspunkter bliver Toftlund og Agerskov, når 35-årige Anne Mette Hegelund Frost 10. januar åbner Køreskolen Hegelund. Hun har blandt andet indgået et samarbejde med Agerskov Ungdomsskole.

Annonce

Toftlund: Anne Mette Hegelund Frost, 35, får foden under eget bord, når hun om kort tid åbner sin egen køreskole. Den kommer til at hedde Køreskolen Hegelund og får sit virke i Toftlund og Agerskov.

Anne Mette Hegelund Frost har arbejdet som kørelærer de seneste 10 år - senest i Vejen, hvor hun har været i syv år. Nu har hun så fået mod på at begynde for sig selv.

- Jeg har tænkt over det i et stykke tid og synes, at tiden nu er inde. Jeg glæder mig til at kunne administrere tiden selv, og så er jeg også ved at være lidt træt af køreturene til og fra Vejen, fortæller Anne Mette Hegelund Frost.

Annonce

Samarbejde med ungdomsskolen

Hun har indgået en aftale om et samarbejde med Toftlund Hallerne om leje af lokale til undervisning i teori.

- Det er jeg glad for, for hallen har en central placering, og alle ved, hvor den ligger, siger Anne Mette Hegelund Frost.

Men Agerskov bliver altså også en vigtig by for kørelæreren, der har indgået en samarbejdsaftale med Agerskov Ungdomsskole.

- Jeg går til hundetræning sammen med Lars Kristensen, der er forstander på skolen, og en dag spurgte jeg ham, om der var mulighed for et samarbejde, hvor de elever, der fylder 17 år, mens de går på skolen, kan erhverve sig et kørekort. Det var der, og efterfølgende har vi planlagt teoriforløb. På nuværende tidspunkt er der tilmeldt 17 elever, siger Anne Mette Frost Hegelund.

Annonce

Måtte skifte branche

Hun bor med sin familie i Bjerndrup. Oprindeligt kommer hun fra Toftlund, hvor hun i 2004 blev uddannet frisør hos Salon Holdt.

- Desværre fik jeg vand-eksem og måtte stoppe. I stedet tog jeg en kørelæreruddannelse i Kolding i 2008, fortæller Anne Mette Hegelund Frost.

Og nu bliver hun så kørelærer i eget navn. Køreskolen Hegelund åbner torsdag den 10. januar, hvor de første teoriforløb på Agerskov Ungdomsskole starter. Det første hold i Toftlund starter den 31. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce