Annonce
Midtsyd

Arbejdsomt Arrild-par går en anderledes påske i møde

- Påsken i år bliver en stille periode for os, siger Britta og Kaj Mamsen (til venstre), der her ses sammen med regionschef Jimmi Nielsen fra Sol og Strand Feriehusudlejning A/S. Privatfoto,
Corona-krisen betyder, at påsken bliver en rolig tid for Britta og Kaj Mamsen fra Arrild Ferieby Center.

Arrild: En sæsonstart betyder sædvanligvis ekstra travlhed for indehaverne af Arrild Ferieby Center, Britta og Kaj Mamsen. Men sådan tegner påsken ikke til at blive i år.

- Påsken plejer at være en af årets store højsæsoner, men det bliver meget anderledes i år. På grund af corona-situationen kan de udenlandske gæster ikke komme til Danmark, og samtidig har mange danskere annulleret deres ophold, siger Britta Mamsen, 59.

Hun og 60-årige Kaj Mamsen overtog feriebyens center i 2002 efter daværende ejer, Aage Birk. Britta Mamsen havde været daglig leder af stedet siden 1988, mens Kaj Mamsen, der er uddannet murer, kom til turistbranchen i 1996. I dag varetager de udlejning og servicering af 70 af centrets i alt cirka 450 privatejede huse.

Annonce

En livsstil

- Vi har mange tyskere, hollændere og danskere blandt vores gæster, og de kommer primært for at nyde den ro, fred og natur, der er kendetegnende for området, siger Kaj Mamsen.

Selv om en tilværelse som selvstændige betyder mange arbejdstimer og få fridage, kan Mamsen-parret ikke se sig selv andre steder.

- Det er blevet en livsstil, og vi nyder kontakten med de mange gæster, der kommer fra nær og fjern. Vi sætter stor pris på, at vi har muligheden for selv at bestemme – alt for mange virksomheder har udelukkende fokus på indtjeningen, men vi har ingen aktionærer, der skal have udbytte, og det giver os mulighed for selv at sætte retningen, siger Britta Mamsen.

For tre år siden indgik ægteparret et samarbejde med Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, som nu markedsfører husene i Arrild Ferieby.

- Vi fik en henvendelse fra regionschef Jimmi Nielsen, og hans væremåde og hans arbejdsmoral ligner på mange måder vores, så vi gik ind i samarbejdet. Dels kan vi markedsføre vores huse på en langt større platform, dels deler vi de samme værdier omkring det at drive forretning, siger parret, der ikke har planer om at lade sig pensionere foreløbig.

- Vi kan slet ikke undvære kontakten med vores husejere og de feriegæster, der besøger os hvert år, siger Britta Mamsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Uddannelseskonsulent: - Op på hesten igen

Annonce