Annonce
Midtsyd

Atter liv på Vestergade 15 i Vojens: BørneOutlet slår dørene op

Charlotte Woldemar og Jørgen Pedersen foran forretningen på Vestergade. Kombivognen på billedet bliver en del af forretningens sortiment. Foto: Thomas Holl
Om kort tid åbner BørneOutlet i lokalerne på Vestergade, hvor Sport 24 tidligere lå. Bag forretningen står Jørgen Pedersen, der også driver Ønskebørn i Haderslev.
Annonce

Vojens: Godt et år efter at Sport 24 lukkede, kommer der nu atter liv i lokalerne på Vestergade 15 i Vojens. Det sker, når butikken Børneoutlet slår dørene op.

Bag forretningen står Jørgen Pedersen, der i forvejen ejer børnebutikken Ønskebørn i Haderslev. Han fortæller, at den nye forretning i Vojens åbner inden 1. november.

- Der er masser af børnefamilier i Vojens, og samtidig har byen et stort opland. Derfor tror vi på, at der er et marked for en forretning som BørneOutlet, siger han.

Jørgen Pedersen har indgået en aftale med parret Charlotte Woldemar og Per Lund, som købte bygningen i juli i år med henblik på at udleje den til butiksdrift.

Annonce

Flere henvendelser

- Noget af det, folk i Vojens har efterspurgt i forbindelse med handelslivet i byen, har været forretninger med børnegrej og dametøj. Vi har haft flere henvendelser fra interesserede i forbindelse med udlejning af lokalerne, og vi syntes, at det kunne være interessant med nogen udefra, som kan være med til at sætte deres præg på handelslivet i Vojens, siger hun om valget af BørneOutlet.

Sortimentet vil være målrettet børn fra nul til 12 år, og på hylderne vil man blandt andet kunne finde beklædning, overtøj, fodtøj, tekstiler – for eksempel sengetøj - vogne, autostole og kombi-vogne. Op til jul vil der desuden være ekstra fokus på legetøj, oplyser Jørgen Pedersen.

Han glæder sig til at slå dørene op på Vestergade.

Både Jørgen Pedersen og Charlotte Woldemar glæder sig over, at lokaliteterne er fine og velfungerende i bygningen på Vestergade. Og BørneOutlet-folkene er allerede i gang med at flytte varer ind i lokalerne. Foto: Thomas Holl

- Jeg fornemmer, at folk er meget lokalt forankrede i Vojens, og at de gerne vil bakke op om byens handelsliv. Samtidig vil vi gerne trække folk til fra eksempelvis Gram og Skrydstrup, og hvis man eksempelvis har købt varer i vores Ønskebørn-forretning i Haderslev, kan vi godt arrangere, at man kan hente det her i Vojens, så man ikke skal køre så langt, siger Jørgen Pedersen.


Jeg fornemmer, at folk er meget lokalt forankrede i Vojens, og at de gerne vil bakke op om byens handelsliv.

Jørgen Pedersen, BørneOutlet


Både han og Charlotte Woldemar glæder sig over, at lokaliteterne er fine og meget velfungerende, og at alt inventaret er i rigtig god stand.

Annonce

Indbydende lokaler

- Det er indbydende lokaler, og det skal det blive ved med at være. Derfor kommer der ikke til at ligge for eksempel paller rundt omkring, og varerne kommer heller ikke til at ligge i en stor bunke. Det skal ikke ligne et lager, men være nemt, pænt og overskueligt for kunderne, understreger Jørgen Pedersen.

Han tilføjer, at butikken kommer til at ligge i bygningens stueetage, og så vil man måske i første omgang bruge førstesalen til opbevaring af tungere ting.

BørneOutlet har netop overtaget lokalerne, og man er allerede i fuld gang med at flytte varer ind i lokalerne. Men endnu er der altså ikke fastsat en endelig åbningsdato.

- Så man skal bare holde øje med, hvornår dørene bliver slået op, siger Charlotte Woldemar og Jørgen Pedersen med et smil.

BørneOulet kommer til at råde over godt 400 kvadratmeter på Vestergade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Annonce