Annonce
Midtsyd

Børnene i Gram vækkede julemanden på online manér

For mange børn er det noget helt særligt at hilse på julemanden. Det var det også i Gram i lørdags. Privatfoto
Selv om det foregik på en anden måde i år, så sørgede Grams børn for, at julemanden og hans fætter og kusine blev vækket i lørdags.
Annonce

Gram: Covid-19 ode nuværende restriktioner satte en stopper for den traditionelle julemandsvækning i Gram, men det lykkedes alligevel at få vækket børnenes ven på alternativ vis.

Julemanden og hans fætter og kusine blev nemlig vækket online lørdag morgen på Gram Handels Facebook-side kl. 8.30. Fra midt på formiddagen blev der live-streamet på Facebook-begivenheden, da de hver især kørte ud på de tre ruter i Gram.

Selv om det var bidende koldt i lørdags, fejlede humøret ikke noget i Gram. Privatfoto
Annonce

Stor opbakning på ruterne

Og selvom det var bidende koldt, bakkede Gram-borgerne i stort tal op om begivenheden. Byens børn og deres forældre tog plads langs ruterne, hvor de ventede på, at hestevognene skulle komme forbi. Der var god stemning, og hos arrangørerne i Gram Handel HER anslår man, at der blev delt flere end 350 slikposer ud til børnene.

Mange stoppede for at få en snak med julemanden i Gram i lørdags. Privatfoto

Gram Handel HER havde desuden arrangeret en konkurrence, hvor der var mulighed for at vinde præmier fra byens butikker. Man skulle blot poste sit bedste billede fra dagen på Facebook-begivenheden, og der blev efterfølgende fundet otte vindere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce