Annonce
Midtsyd

Babysalmesang: Salmeskat er også for de mindste

Babysalmesang er hyggeligt og socialt, og samtidig udviklende for barnets intelligens. Privatfoto
Annonce

HAMMELEV: - Kirkens salmeskat er også for babyer, selv om de ikke forstår salmerne. Babyerne kan sanse stemningen og atmosfæren, og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed.

Sådan siger Lene Jørgensen, organist og korleder ved Hammelev og Vedsted Kirker, som inviterer til babysalmesang i Hammelev Kirke med opstart den 17. september klokken 10.00.

- Vi synger børnevenlige salmer og sange, leger sanglege, spiller, danser og blæser sæbebobler. Det er hyggeligt og socialt, og samtidig udviklende for barnets intelligens, tilføjer organisten, som understreger, at det hele forgår under coronavenlige vilkår. Derfor er der kun plads til maksimum seks deltagere med baby.

Forløbet strækker sig over otte torsdage, og sidste gang er den 19. november.

- Vi begynder i kirken kl. 10.00 og slutter af i sognehuset med kop kaffe og te. Pladserne er forbeholdt folk fra sognet, men du kan altid komme på en venteliste, hvis du er udenbys.

Babysalmesang er et gratis, musikalsk tilbud til de mindste børn (0-10 mdr.) og deres forældre eller en anden voksen. Hvis du er interesseret i at gå til babysalmesang, kan du kontakte organist Lene Jørgensen på lenjo@km.dk eller tlf. 6140 7699.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce