Annonce
Midtsyd

Beierholm kåres igen til bedste arbejdsplads  for unge

Det var en stolt CEO, Søren V. Pedersen (tv.), der stillede op sammen med HR-chef Anders Thorup efter prisuddelingen. Den ordinære uddeling i november 2020 blev udskudt på grund af coronaepidemien og blev i stedet afholdt ved en stor digital event torsdag. Pressefoto
Torsdag formiddag blev Danmarks bedste arbejdspladser kåret ved en stor digital event. Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, der har afdeling i Toftlund, løb med hele to priser.

TOFTLUND: Revisions- og rådgivningsfirmaet Beierholm med afdeling i Toftlund blev torsdag for anden gang i træk kåret til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

- Vi har samarbejdet med Great Place to Work® siden 2008 og ser dette samarbejde som et væsentligt bidrag til vores løbende arbejde med at sikre en høj medarbejdertrivsel, siger administrerende direktør Søren V. Pedersen fra Beierholm i en pressemeddelelse.

Great Place to Work® kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser® inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser.

Beierholm har de seneste 13 år været nomineret i kategorien ”Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere” og i år blev det til en fjerdeplads i denne kategori. Beierholm vinder desuden specialprisen ”Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år”. Det er kun tredje gang, at denne specialpris uddeles, og Beierholm har således vundet den to ud af tre gange.

Han er derfor særligt stolt over, at virksomheden nu for anden gang i træk bliver udnævnt til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

- Vi optager normalt 50-60 trainees om året, men i indeværende år kommer vi til at rekruttere 90 -100 unge trainees. Det har krævet et enormt arbejde og fokus fra både dem og den øvrige organisation at opretholde trivsel, motivation og et højt niveau for oplæring under krisen. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke alle medarbejdere for en forbilledlig indsats, tilføjer Søren V. Pedersen, der selv startede  som elev i Beierholm. I dag er han selv øverste chef i en virksomhed, der inden for de seneste år har fordoblet både omsætning og antallet af medarbejdere.

Virksomheden iværksatte tidligt under corona-epidemien nogle særlige tiltag med fokus på at bevare en tæt kontakt til de unge under oplæring.

- Det lyder som en floskel at sige, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Men det kan vi om nogen skrive under på, og hos os er høj trivsel blandt medarbejderne ganske enkelt nøglen til succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce