Annonce
Midtsyd

Biografen genåbner med god plads

Formanden for Støtteforeningen for Toftlund Biograf, Bill Hussmann, glæder sig til snart igen at kunne vise film i byen efter en lang corona-pause. Arkivfoto Mette Henriksen
Toftlund Biograf genåbner torsdag den 11. juni.
Annonce

TOFTLUND: Biograferne, teatre, museer og kunsthaller var på listen over kulturinstitutioner, der fik deres genåbning fremskyndet fra 8. juni til "straks", efter lange forhandlinger i Folketinget.

Når Toftlund Biograf åbner torsdag den 11. juni, skal der være en tom stol mellem hvert selskab. Selskaber betyder i den sammenhæng folk, der i forvejen har tæt kontakt med hinanden, så for eksempel familiemedlemmer, ægtefæller og kærester kan sidde på sammenhængende sæder, også selv om der er mindre end en meter mellem dem.

Kulturministeriet har samtidig slået fast, at forsamlingsforbuddet ikke gælder for forestillinger med siddende publikum, idet der nu må være op til 500 mennesker i en sal eller til et udendørs arrangement.

Toftlund Biograf har inden for de senere år investeret sammenlagt 1,2 millioner kroner i ny teknologi. Pengene kommer fra fonde, entréindtægter, SE Vækstpulje og Tønder Kommune. Således råder begge sale blandt andet over et såkaldt Dolby Atmos-system, som bevirker, at lyden kan bevæge sig rundt i salen og være med til at understøtte filmen.

Når Toftlund Biograf starter op torsdag den 11. juni klokken 19, er det med to premierefilm: Det romantiske drama, Little Women, og det danske krimidrama Kød og Blod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Annonce