Annonce
Midtsyd

Bodil fyldte indkøbsvognen med dagligvarer - gansk kvit og frit

Købmand Anja Schmidt (tv.) fik tirsdag besøg af en kunde, som fyldte indkøbsvognen på to minutter, men forlod butikken uden at betale. Kunden, Bodil Schmidt fra Bevtoft, havde nemlig vundet en konkurrence, som grossisten Dagrofa står bag. Foto: Jacob Schultz
Bodil Schmidt fra Bevtoft blev den heldige vinder af konkurrencen "vind to minutter med en indkøbsvogn", som den lokale købmand stod bag.
Annonce

BEVTOFT: Der er ikke alle forundt at fylde en indkøbsvogn med dagligvarer ganske kvit og frit.

Det var imidlertid virkeligheden for 63-årige Bodil Schmidt fra Bevtoft tirsdag morgen. Som den heldige vinder af Min købmands konkurrence, kunne hun nemlig give den gas i butikken og fylde indkøbsvognen i løbet af de to minutter, som konkurrencen tillod. Og det var lige præcis det, den 63-årige efterlønner gjorde.

- Jeg kommer jo og handler her i butikken nærmest hver dag, så jeg ved, hvor tingene står. Og jeg har da også lavet en slags slagplan og ved, hvad jeg går efter – det er de gode ting med lang holdbarhed. Og så har jeg også fået nogle bestillinger med hjemme fra børnebørnene, fortalte Bodil Schmidt før start.

Der var da også en tydelig strategisk tænkende vinder, som var helt klar til kapløbet med tiden, da Bevoft-købmand Anja Schmidt skød indkøbsjagten i gang klokken 9.00. Første stop var reolen med kaffe, efterfulgt af vinafdelingen og de gode slagtervarer. Slik, chokolade og massevis af sodavand blev det også til. Det var da heller ikke småpenge, som Bodil havde samlet sammen i indkøbsvognen – varer til en værdi af 2.940 kroner kunne købmanden slå ind i kasseapparatet efterfølgende.

- Hold da op – det var en god jagt, sagde en glad og lidt forpustet Bodil Schmidt efter indkøbsdysten. Hun måtte gøre ekstra plads i bilen, så de gode varer kunne fragtes hjem - den næste store fest hos familien Schmidt skulle der således være helt styr på.

- Vi må jo desværre ikke rigtig samles i denne tid, men vi skal snart i sommerhus med børn og børnebørn, så de skal nok blive glade for slikket. Jeg er også rigtig glad for Amarone vinen og ringriderpølserne fra Slagter Lampe - de er bare gode.

Købmand Anja Schmidt fortæller, at der var rigtig mange kunder, som havde deltaget i konkurrencen, som grossisten Dagrofa stod bag.

- Der var lagt op til, at kunderne skulle aflevere indkøbsbonerne og aflevere dem i butikken, så vi kunne trække lod blandt bonerne, og finde en vinder. Det var der rigtig mange, som havde gjort.

Humøret var i top og løbeskoene kridtet, da Bodil Schmidt entrerede Min købmand i Bevtoft tirsdag morgen. Det er ikke alle dage, at man kan fylde indkøbsvognen ganske gratis. Foto: Jacob Schultz
Det var ikke småting, som Bodil Schmidt (tv.) havde nået at lægge i indkøbsvognen på de to lovlige minutter - varer til hele 2.940 kroner var det blevet til. Foto: Jacob Schultz
Købmand Anja Schmidt holdt nøje øje med tiden på mobiltelefonen. Foto: Jacob Schultz
En indkøbsvogn fyldt med lækkerier til både store og små - og tilmed ganske gratis. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce